Des d'aquí convidam a tots els entrenadors i entrenadores
El diumenge dia 1 de setembre el nostre club, juntament amb YOU WINGS Organització d'Esdeveniments, organitza la 2ª edició del Torneig de 3x3 Ciutat de Manacor
DIVERBÀSQUET és de 85 euros per nin/a, 160 euros per a dos germans/es i de 225 euros per a tres germans/es. Si necessitau més informació podeu contactar al telèfon 669 85 82 96 (Toni)
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/08/2024 - 08:14:30
DIUMENGE DIA 1 TINDRÀ LLOC EL II 3x3 CIUTAT DE MANACOR. El proper diumenge dia 1 de setembre el nostre club, juntament amb YOU WINGS Organització d'Esdeveniments

DIA 2 DE SETEMBRE COMENÇA UNA NOVA EDICIÓ DEL DIVERBÀSQUET. Els dies 2,3,4,5,6,9 i 10 de setembre el nostre club organitza una nova edició del DIVERBÀSQUET per a nines i nins a partir de 3 anys. El diverbàsquet tendrà un horari de 9:00 a 14:00 amb matinera de 8:00 a 9:00 gratuïta.

El DIVERBÀSQUET de Bàsquet Manacor és una activitat pensada tant per donar a conèixer el nostre esport als infants que encara no l’han practicat com per oferir una tasca de millora tècnica i tàctica als jugadors i jugadores ja iniciats.

Dissabte dia 31 tindrà lloc a Na Capellera un clínic sobre com treballar, formar i millorar la tècnica de llançament a cistella de la mà de l'entrenador Abraham Ibáñez. N'Abraham és un tècnic amb una dilatada experiència

El preu del DIVERBÀSQUET és de 85 euros per nin/a, 160 euros per a dos germans/es i de 225 euros per a tres germans/es. Si necessitau més informació podeu contactar al telèfon 669 85 82 96 (Toni). També trobareu informació a les xarxes socials del club a Instagram i Facebook.

DIUMENGE DIA 1 TINDRÀ LLOC EL II 3x3 CIUTAT DE MANACOR. El proper diumenge dia 1 de setembre el nostre club, juntament amb YOU WINGS Organització d'Esdeveniments, organitza la segona edició del Torneig de 3x3 Ciutat de Manacor. El Torneig comptarà amb categories des de premini fins a sènior i hi haurà més de 60 equips inscrits. A més, també hi haurà un concurs de triples i l'organització oferirà aigua, fruita i obsequis a tots els participants.

PORTES OBERTES AL CLUB BÀSQUET MANACOR DURANT L’AGOST I EL SETEMBRE. El nostre club obre les seves portes durant el més d'agost i de setembre a tots el nins i a totes les nines de categoria iniciació (2017-18), premini (2015-16), mini (2013-14) i infantil (2011-12) tant en masculí com en femení que vulguin conèixer el nostre esport. Totes les famílies que necessitin informació sobre els dies i els horaris d'entrenament poden enviar un whastapp al telèfon 694 451 455.

DIA 31 D'AGOST S'ORGANITZA A MANACOR UN CLÍNIC A CÀRREC DE L'ENTRENADOR MURCIÀ ABRAHAM IBÁÑEZ. Dissabte dia 31 tindrà lloc a Na Capellera un clínic sobre com treballar, formar i millorar la tècnica de llançament a cistella de la mà de l'entrenador Abraham Ibáñez. N'Abraham és un tècnic amb una dilatada experiència que ha treballat al CB Totana, al CB Alhama, a la pedrera de UCAM Murcia i que enguany portarà el cadete A de l Real Murcia i serà l'ajudant del 3ª FEB (antic EBA) de Real Murcia.

Des d'aquí convidam a tots els entrenadors i entrenadores de la nostra illa a participar-hi i agraïm el suport de VÍVERS LLABRÉS i HIPOTELS a l'hora de poder organitzar aquest esdeveniment tan important a Manacor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado