Olivier Charlier actuarà juntament amb l'Orquestra de Cambra de Mallorca (OCM)
La nova edició dels Concerts de Tardor Manacor 2024 arriba amb una programació excepcional que ofereix un ampli ventall d’estils i formats musicals, garantint una experiència per a tots els públics
El cicle s'inaugura amb un diàleg innovador entre la veu i el saxo. El SaxoVoce Project presenta un repertori de música contemporània amb obres d’A. Petrovic, X. Gelabert, M. Porro, G. Arnaoudov i P. Thilloy.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/09/2024 - 12:50:00
La violista reconeguda internacionalment, Isabel Villanueva, oferirà un recital profund amb obres de G. Kurtàg, J. S. Bach i H. Biber. El concert tendrà lloc a l'Església de Crist Rei, afegint un aire de recolliment a la interpretació

Concerts de Tardor 2024: un viatge musical a través de vuit concerts únics. La nova edició dels Concerts de Tardor 2024 arriba amb una programació excepcional que ofereix un ampli ventall d’estils i formats musicals, garantint una experiència musical per a tots els públics. Amb un total de vuit concerts, aquest cicle es desenvoluparà en diversos espais de Manacor i Porto Cristo, amb actuacions de reconeguts artistes d'àmbit local i internacional.

Una tardor plena de música. Els Concerts de Tardor 2024 ofereixen una programació que destaca per la seva diversitat, tant en formats com en gèneres musicals, amb propostes que van des de la música clàssica fins a contes musicals per a públic familiar. Les diverses localitzacions seleccionades proporcionaran l'entorn perfecte per gaudir de cada actuació.

Dissenyat per a un públic familiar, aquest conte musical transporta els espectadors en un viatge a través de la música, gràcies al violí, el violoncel i la narració de dues actrius.

Programació detallada:

29 de setembre - SaxoVoce Project

El cicle s'inaugura amb un diàleg innovador entre la veu i el saxo. El SaxoVoce Project presenta un repertori de música contemporània amb obres d’A. Petrovic, X. Gelabert, M. Porro, G. Arnaoudov i P. Thilloy.

Lloc: Auditori del Conservatori - 19:00 h.

13 d’octubre - La volta al món en 8 cordes

Dissenyat per a un públic familiar, aquest conte musical transporta els espectadors en un viatge a través de la música, gràcies al violí, el violoncel i la narració de dues actrius. Una proposta màgica i educativa per a petits i grans.

Lloc: Auditori del Conservatori - 12:00 h.

20 d’octubre - Ritual

La violista reconeguda internacionalment, Isabel Villanueva, oferirà un recital profund amb obres de G. Kurtàg, J. S. Bach i H. Biber. El concert tendrà lloc a l'Església de Crist Rei, afegint un aire de recolliment a la interpretació.

Lloc: Església de Crist Rei - 20:00 h.

26 d’octubre - Flautart Quartet

Aquest quartet de flautes captivarà el públic amb peces de Bizet, Txaikovski i Dubois, demostrant la riquesa del so de les flautes en format de quartet.

Lloc: Església de Porto Cristo - 20:15 h.

1 de novembre - Olivier Charlier i OCM

El prestigiós violinista Olivier Charlier actuarà juntament amb l'Orquestra de Cambra de Mallorca (OCM), oferint un programa dedicat a W. A. Mozart i una transcripció per a orquestra de G. Mahler.

Lloc: Església del Convent - 19:00 h.

10 de novembre - Cornucòpia i Dina Nedéltcheva

Un recital que reuneix obres de Beethoven, Mozart, Mendelssohn i Françaix. El grup de vent Cornucòpia i la pianista Dina Nedéltcheva oferiran una actuació plena d'intensitat.

Lloc: Auditori del Conservatori - 19:00 h.

17 de novembre - Trio Sobremunt

Amb obres que abracen el barroc, el classicisme i el romanticisme, aquest trio presenta un viatge musical amb composicions de J. C. Bach, J. Bréval, M. Tournier, J. Massenet i M. Glinka.

Lloc: Auditori del Conservatori - 19:00 h.

24 de novembre - Quartet de corda i clarinet OSIB

El cicle es clourà amb una formació de músics de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears (OSIB). Interpretaran obres de Haydn i Brahms, posant un magnífic punt final a aquests concerts de tardor amb música de cambra de gran qualitat.

Lloc: Església de Fartàritx - 19:00 h.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado