A més, Tomeu Siquier, Tomeu Gomila, Xisco Mateu i Biel Sureda
El Pi Manacor té nova executiva encapçalada per Marga Fons, Damià Fluxa Vicepresident; Marga Álvarez Tresorera; Lluisa Porras Secretària i Marga Galmés Coordinadora
"Volem que els veïnats de Manacor, de Son Macià i de Porto Cristo ens coneguin, coneguin el nostre projecte i coneguin les nostres reivindicacions cap a la nostra ciutat", ha explicat la nova presidenta.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/12/2023 - 08:16:38
“Forces com els Independents de Porto Cristo que miren pel port o El Pi haurien d’anar de la mà perquè els dos miren pels interessos de les persones que viuen en el seu territori.

Fons: "Volem que El Pi creixi a Manacor”. Marga Fons és la nova presidenta del comitè d'El Pi Manacor. El Pi Manacor té nova executiva encapçalada per Marga Fons. La que fou candidata de la formació a les darreres eleccions municipals assumeix el repte de liderar el nou comitè municipal.

D'aquesta manera comença una nova etapa en el comitè de Manacor. "Volem que els veïnats de Manacor, de Son Macià i de Porto Cristo ens coneguin, coneguin el nostre projecte i coneguin les nostres reivindicacions cap a la nostra ciutat", ha explicat la nova presidenta.

Volem ser el referent de la comarca i que el nostre projecte creixi i d'aquí a 4 anys governem a Manacor. Les nostres portes estan obertes a tots aquells que es vulguin acostar a conèixer-nos".

Acompanyen a Fons, Damià Fluxa com a Vicepresident; Marga Álvarez com a Tresorera; Lluisa Porras com a Secretària i Marga Galmés com a Coordinadora. A més, Tomeu Siquier, Tomeu Gomila, Xisco Mateu i Biel Sureda tanquen la nova junta com a vocals.

"Nosaltres no estam dins l'Ajuntament, però sí dins el poble", ha assegurat Fons. "Per això continuarem fent feina i fent propostes constructives. Hem de millorar la mobilitat, impulsar un pla estratègic esportiu, la modificació del Pla General de Manacor o millorar el servei de neteja". "Tenim ganes, ànims i força perquè El Pi creixi a Manacor. Volem ser el referent de la comarca i que el nostre projecte creixi i d'aquí a 4 anys governem a Manacor. Les nostres portes estan obertes a tots aquells que es vulguin acostar a conèixer-nos".

A l'acte també hi han assistit el portaveu de la formació al Consell de Mallorca, Antoni Salas, i el president d'El Pi, Tolo Gili. "El Pi és necessari a Manacor, a Mallorca i a totes les Illes Balears. Na Marga i el seu equip són un exemple de feina. Hem de continuar impulsant el nostre missatge a Manacor, i incorporar noves veus a un projecte comú que miri pels interessos de les Illes Balears”, ha explicat Gili.

Forces com els Independents de Porto Cristo que miren pel port o El Pi haurien d’anar de la mà perquè els dos miren pels interessos de les persones que viuen en el seu territori. Esperam que d’aquí poc sigui una realitat i que moltes forces municipals, moviments socials i persones independents s’uneixin a la plataforma o espai que volem crear”, ha sentenciat el president.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Rafela
Política de campanar. No més falta en Pedro Durán.