CCOO
La FECCOO aconsegueix millores pel personal docent interí
La propera convocatòria de la borsa d’interins recullirà diverses esmenes proposades per CCOO.
ib.ccoo.es 26/01/2024 - 14:14:11

La FECCOO aconsegueix millores pel personal docent interí

La propera convocatòria de la borsa d’interins recullirà diverses esmenes proposades per CCOO, que afecten a col·lectius diversos, com els/les que han aprovat oposicions quedant sense plaça i el professorat d’FP sense titulació universitària.

Des de CCOO Ensenyament mostrem satisfacció amb que la nostra proposta d’incrementar la puntuació assignada en la llista d’interins als docents que han superat la fase d’oposició, sense obtenir plaça, hagi estat recollida a l'esborrany de la convocatòria d'interins. Aquesta inclusió representa un èxit significatiu per a tots els candidats aprovats que finalment han quedat sense plaça.

La nostra proposta se centrava a reconèixer els esforços dels docents que enfronten processos d'oposició, els quals requereixen una dedicació total i suposen reptes importants en la conciliació del treball, l'estudi i la vida familiar. En particular, subratllàvem la necessitat d'ajustar la puntuació atorgada als processos d'oposició en comparació amb altres mèrits, com la formació permanent.

Abans, al barem de la borsa d’interins s’atorgaven 5 punts per cada procés d’oposició superat, amb un màxim de 15 punts. Ara que la nostra proposta ha estat incorporada, els candidats obtindran 15 punts per cada procés superat, amb un nou límit màxim de 30 punts.

També volem destacar molt positivament que s’hagi admès una altra reivindicació de CCOO, com és la inclusió en aquesta borsa d’interins del professorat d’FP que no disposava de titulació requerida però sí d’una àmplia experiència laboral , donant compliment al punt 8 de l’acord marc.

Mentrestant seguim de prop l'evolució de l’Acord Marc signat durant el curs passat, on molts dels seus punts encara s'han de negociar a la Mesa Sectorial, des de CCOO Ensenyament continuarem treballant per aconseguir millores que beneficiïn a tots els docents de la nostra comunitat autònoma. Amb una perspectiva orientada cap al futur, mantenim el compromís d'assolir millores per tota la classe treballadora.

 

Reciente
Visto
Comentado