Felanitx
L’Ajuntament de Felanitx permetrà barres a la via pública el dia de Sant Agustí sense actuació musical al carrer
L’equip de govern municipal s’ha reunit amb els propietaris d’establiments d’oci i restauració.
felanitx.org 03/08/2023 - 12:34:55

L’Ajuntament de Felanitx permetrà barres a la via pública el dia de Sant Agustí sense actuació musical al carrer

L’equip de govern municipal s’ha reunit amb els propietaris d’establiments d’oci i restauració per informar de les mesures adoptades per muntar barres a la via pública i concessió de música per al dia 28 d’agost, dia de Sant Agustí.

La Junta de Govern Local, celebrada aquest dimarts ha acordat per unanimitat adoptar les següents mesures: no s’autoritzaran actuacions musicals ni concerts a la via pública. Això no vol dir que dins els locals no es pugui fer si l'activitat dels mateixos està donada d'alta. Els establiments i locals podran muntar una barra a l'exterior si així ho han sol·licitat prèviament. La barra haurà d'ocupar exclusivament la seva façana amb un màxim de 10 metres lineals. Podran tenir les barres a l'exterior fins les 24h

L'Ajuntament dispensarà tassons reutilitzables a tots els locals i establiments que demanin autorització. L'objectiu és reduir residus i contribuir amb el medi ambient. Es distribuiran banys portàtils, així mateix els locals que sol·licitin barra a l'exterior hauran de reforçar el seu servei de bany.

L’Ajuntament facilitarà als locals cartells informatius, on es recordi la prohibició de venda d’alcohol a menors i les sancions per comportaments incívics, que obligatòriament hauran de ser col·locats a un lloc visible. En cas que no es respectin les mesures o les instruccions donades per la Policia Local, l’Ajuntament es reserva el dret d’adoptar les mesures legals pertinents.

 

Reciente
Visto
Comentado