7 de juny, a les 20.30 CONCERT SOLIDARI DE JAZZ. Jack Van Poll Trio (Holanda).
Sa Màniga de Cala Millor: Divendres 7 de juny a les 20.30 h Concert solidari de jazz. Jack Van Poll Trio (Holanda). 10 €. A benefici de l’Associació Pro-salut mental Estel de Llevant.
Ha actuat en prestigiosos festivals arreu del món i ara arriba a Cala Millor en el seu format trio, al costat de Fernando Calvo (baix) i Marí Strukely (bateria).
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/05/2019 - 03:34:00
A benefici de l’Associació Pro-salut mental Estel de Llevant. Jack Van Poll és un veterà pianista i compositor holandès, que ha tocat amb grans llegendes del jazz com Dizzie Gillespie, Lionel Hampton o Dee Bridgewater.

Divendres, 7 de juny, a les 20.30 h. CONCERT SOLIDARI DE JAZZ. Jack Van Poll Trio (Holanda). 10 €. A benefici de l’Associació Pro-salut mental Estel de Llevant. Jack Van Poll és un veterà pianista i compositor holandès, que ha tocat amb grans llegendes del jazz com Dizzie Gillespie, Lionel Hampton o Dee Bridgewater.

A la fi dels anys setanta, Jack van Poll va obrir a la ciutat belga d'Anvers el September Jazz Club i el 1984 va crear el seu segell discogràfic September Jazz Records.

El seu estil es fonamenta en el bebop, encara que amb tocs de blues i una bona ració de swing. Ha actuat en prestigiosos festivals arreu del món i ara arriba a Cala Millor en el seu format trio, al costat de Fernando Calvo (baix) i Marí Strukely (bateria).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado