Felanitx
DO NATURAL I LA BANDA DE MÚSICA DE FELANITX presente:"A laudes" Concert de Sant Jaume
Per a la Banda de Música de Felanitx és un plaer compartir escenari amb Do Natural
felanitx.org 25/07/2023 - 13:11:59

DO NATURAL I LA BANDA DE MÚSICA DE FELANITX

presente:A laudes Concert de Sant Jaume

30 de juliol de 2023 22h Portocolom

Per a la Banda de Música de Felanitx és un plaer compartir escenari amb Do Natural, un grup de folk contemporani que estan presentant en directe el seu debut discogràfic A laudes.

L’expressió “arribar a laudes” significa fer tard. Però sense cap mena de dubte aquest concert arriba en el moment just, on el públic gaudirà de la barreja justa de tradició i innovació en una fusió d’estils que atracarà la música d’arreu a l’oient en una versió simfònica del treball de Do Natural. Els compositors Biel Oliver i Víctor Ferragut han estat els encarregats de dur a terme les adaptacions per a banda de música.

DO NATURAL és un grup de folk contemporani basat en la música tradicional de la Mediterrània i amb influències d’altres indrets, que va néixer el 2007 a Felanitx. El 2021, després de 14 anys d'actuacions a festes populars, presenten el que és el seu primer debut discogràfic "A laudes".

Un disc que compta amb sis temes de creació pròpia, tres versions i un tema popular. Ritmes tradicionals de Mallorca conviuen amb música balcànica, influències orientals, inspiracions medievals, tocs de swing, etcètera. Música que transmet alegria i esperança amb harmonies i arranjaments que marquen la seva particular sonoritat.

DO NATURAL són Miquel Fiol a les xeremies, Catalina Obrador i Apol·lònia Maria Albons a les tarotes, Lluís Vaquer al guitarró i al bouzouki, Ginés Valverde al contrabaix, Llorenç Ferrer a les percussions, Xisco Coll i Jaume Julià a les flautes, al flabiol i al tamborino.

 

Reciente
Visto
Comentado