1.542 i pràcticament totes les propostes que s’ofereixen
El Servei d’Esports d’Inca arranca un nou curs amb més de 1.500 usuaris, 30 activitats diferents organitzades en diversos grups, d’acord amb els nivells i les edats
202 persones participen de l’activitat d'Aigua-fitness i 265 de les activitats dirigides, entre les quals es realitza gimnàstica de manteniment, gimnàstica suau, entrenament funciona
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/10/2024 - 03:31:00
«Un any més, hem intentat oferir un ampli ventall de propostes esportives d’acord amb les necessitats i demandes dels usuaris i usuàries, per tal que petits i grans puguin trobar alguna activitat del seu interès

El Servei d’Esports d’Inca arranca un nou curs amb més de 1.500 usuaris. L’Ajuntament d’Inca ha donat aquesta setmana el sus a totes les activitats dirigides i cursets organitzats des del Servei d’Esports. Enguany, el nombre d’usuaris ascendeix a 1.542 i pràcticament totes les propostes que s’ofereixen estan plenes.

Així doncs, durant el curs 2024/2025 es desenvoluparà més de 30 activitats diferents organitzades en diversos grups, d’acord amb els nivells i les edats. «Un any més, hem intentat oferir un ampli ventall de propostes esportives d’acord amb les necessitats i demandes dels usuaris i usuàries, per tal que petits i grans puguin trobar alguna activitat del seu interès. La finalitat és promoure la pràctica esportiva i una vida saludable», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Pel que fa a les activitats de gent gran hi ha 50 persones apuntades. Finalment, actualment hi ha un total de 400 abonaments per nadar per lliure a les piscines municipals Catalina Corró Lorente.

En concret, hi ha 625 usuaris dels cursets de natació, tan adults com infants, i això suposa un increment de 250 places respecte a l’any anterior. En aquest sentit, el regidor d’esports destaca que «els cursets de natació són una de les activitats més demandes per la ciutadania. Per aquest motiu, enguany hem fet un esforç per poder ampliar els torns i d’aquesta manera reduir la llista d’espera.»

D’altra banda, 202 persones participen de l’activitat d'Aigua-fitness i 265 de les activitats dirigides, entre les quals es realitza gimnàstica de manteniment, gimnàstica suau, entrenament funcional, entre altres. Pel que fa a les activitats de gent gran hi ha 50 persones apuntades. Finalment, actualment hi ha un total de 400 abonaments per nadar per lliure a les piscines municipals Catalina Corró Lorente.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado