ELS TRES EQUIPS INFANTILS FEMENINS DEL CLUB INICIEN
Bàsquet: Les nines de l’infantil negre AIXAM MANACOR varen debutar a la lliga amb una molt emocionant victòria per 53 a 52 davant les companyes de Son Servera
Les nostres júniors BUFETE PERELLÓ, de categoria interilles varen perdre dins La Salle de Palma per 74 a 56 en un partit més disputat del que reflexa el marcador final.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 01/10/2024 - 05:34:00
Son Servera. Tot i la derrota l’equip tingué molts bons moments dins pista. Finalment, destacar el partit amistós de les nines del nostre mini SERVIMEDIC a casa de les companyes de Sant Josep.

ELS TRES EQUIPS INFANTILS FEMENINS DEL CLUB INICIEN LES SEVES RESPECTIVES LLIGUES AMB VICTÒRIA. Les nines de l’infantil blanc INNOVATEC SECURITY varen vèncer al Bàsquet Nord d’Alcúdia de manera molt clara, 8 a 58, imposant la seva superioritat tant física com tècnica. Per la seva banda, les nines de linfantil vermell APC ASSESSORIA varen guanyar el partit que les enfronatava a les companyes de Sa Cabaneta per 57 a 49 en un bon partit de tot l’equip. Finalment, les nines de l’infantil negre AIXAM MANACOR varen debutar a la lliga amb una molt emocionant victòria per 53 a 52 davant les companyes de Son Servera.

En categoria infantil masculina, els nins de l’infantil de promoció D5 SPORT SHOP varen vèncer dins la pista del Bàsquet Pla per un clar 25 a 75 en un partit a on l’equip va anar de menys a més. Per la seva banda, els infantis negre MALLORCA SEA PARADISE varen ser derrotats per 38 a 59 pels companys de Son Servera. Tot i la derrota l’equip tingué molts bons moments dins pista. Finalment, destacar el partit amistós de les nines del nostre mini SERVIMEDIC a casa de les companyes de Sant Josep.

JARDINS SON CAPÓ per 149 a 8 davant un molt inferior Llucmajor i derrota del cadet masculí vermell RT. XINXERAM per un clar 59 a 118 davant el CB Campos.

ELS JÚNIOR DE CATEGORIA INTERILLES ACONSEGUEIXEN LA PRIMERA VICTÒRA DE LA TEMPORADA. Els nostres júnior PASTISSERIA RAMIS - FORN CA N’AMER varen aconseguir la primera victòria de la temporada davant el Son Cotoner fent un gran joc d’equip. Per la seva banda, els júnior vermell BAR PORRON varen fer un bon partit a Sa Pobla i s’emportaren la victòria per 53 a 75.

Les nostres júniors BUFETE PERELLÓ, de categoria interilles varen perdre dins La Salle de Palma per 74 a 56 en un partit més disputat del que reflexa el marcador final. En categoria cadet, victòria molt contundent de les nines del cadet femení vermell JARDINS SON CAPÓ per 149 a 8 davant un molt inferior Llucmajor i derrota del cadet masculí vermell RT. XINXERAM per un clar 59 a 118 davant el CB Campos.

COMENCEN LES LLIGUES SÈNIOR DE CATEGORIA INSULAR. Els jugadors del nostre equip sènior insular JARDINES Y LIMPIEZAS AHMED varen debutar amb una espectacular victòria per 40 a 86 dins la pista del Santanyí. Per la seva banda, l’equip sènior insular FORN CA’N TÒFOL va iniciar la lliga amb derrota, 51 a 60, malgrat competir molt bé a la segona meitat del partit davant el Bàsquet Pla.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado