Per la seva banda, els nostres sènior CÀRNIQUES SUNYER
Bàsquet Manacor: El nostre equip de categoria balear femenina va aconseguir una clara victòria davant el Centre de Tecnificació de les Illes Balears en un partit amistós
També en categoria infantil, els nins de l’infantil masculí MALLORCA SEA PARADISE varen jugar un amistós a Capdepera i les nines de l’infantil AIXAM MANACOR es varen desplaçara a Inca
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/09/2024 - 10:15:48
Les nines de l’infantil INNOVATEC SECURITY varen vèncer en el darrer partit amistós de la pretemporada a les companyes del Sant Josep per 78 a 48 en un partit d’un gran ritme per part dels dos equips

VICTÒRIA DE LES SÈNIORS ESTACIONS DE SERVEI FEBRER MARTÍ DAVANT EL CTEIB. El nostre equip de categoria balear femenina va aconseguir una clara victòria davant el Centre de Tecnificació de les Illes Balears en un partit amistós disputat a La Salle. El marcador final fou de 68 a 52, demostrant la bona tasca que va realitzar tot l’equip al llarg dels quaranta minuts.

Per la seva banda, els nostres sènior CÀRNIQUES SUNYER de categoria balear varen disputar un partit de preparació davant els companys de La Salle de Palma. Bones sensacions de l’equip abans de l’inici d’una lliga balear masculina que es preveu d’altíssim nivell i molt igualada.

En altres partits del cap de setmana cal destacar el derbi manacorí viscut a La Salle entre els júnios BAR EL PORRON i els cadets OPTICALIA MANACOR - HOME MARKET. Un partit molt enriquidor pels jugadors dels dos equips.

En categoria sènior insular, les jugadores del FORN CA’N TÒFOL varen jugar un amistós a Son Servera. L’equip ha fet un bot de qualitat respecte a la temporada passada i de ben segur que seran un equip a tenir molt en compte dins la categoria insular.

En categoria júnior els nostres dos representant a la categoria interilles varen ser superats pels seus rivals. El júnior masculí FORN CA N’AMER-PASTISSERIA RAMIS va caure a la pista del Bàsquet Puig per 77 a 71 en un partit molt igualat i que es decidí en favor dels locals en els darrers minuts de joc. Per la seva banda, les jugadores del júnior BUFETE PERELLÓ varen sumar la primera derrota de la temporada davant un superior La Salle Maó, per 50 a 83. La fortalesa física de les menorquines i un nivell competitiu més alt feren que el partit es decantés per a les visitants ja en el segon quart.

VICTÒRIES DELS DOS EQUIPS INFANTILS DE CATEGORIA PROMOCIÓ. Les nines de l’infantil INNOVATEC SECURITY varen vèncer en el darrer partit amistós de la pretemporada a les companyes del Sant Josep per 78 a 48 en un partit d’un gran ritme per part dels dos equips. Per la seva banda, els infantils D5 SPORT SHOP varen derrotar als companys de Campos per 63 a 55 en un partit a on els nostres jugadors anaren de menys a més i acabaren el matx amb molt bones sensacions.

També en categoria infantil, els nins de l’infantil masculí MALLORCA SEA PARADISE varen jugar un amistós a Capdepera i les nines de l’infantil AIXAM MANACOR es varen desplaçara a Inca per jugar amb les companyes del club inquer, sent superades per 60 a 35. En altres partits del cap de setmana cal destacar el derbi manacorí viscut a La Salle entre els júnios BAR EL PORRON i els cadets OPTICALIA MANACOR - HOME MARKET. Un partit molt enriquidor pels jugadors dels dos equips.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado