Al lloc dels fets hi acudiren també els responsables de l’empresa
La Policia Local de Manacor intercepta i denuncia un grup de 18 vehicles turístics que circulaven per un camí rural; lleus 100 €, les greus 200 € i les molt greus multa de 500 €
Policia Local fa temps que treballa per interceptar els grups organitzats de vehicles turístics, arran de les queixes continuades per excés de renou, aixecament de pols i deteriorament dels camins
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/09/2024 - 15:28:05
Tot seguit, la Policia Local informà les persones presents que procedirien a denunciar el responsable de l’empresa per realitzar un itinerari turístic no autoritzat que suposa una infracció molt greu

La Policia Local de Manacor intercepta i denuncia un grup de 18 vehicles turístics que circulaven per un camí rural. L’empresa no disposa d’autorització per dur a terme aquesta activitat, que està prohibida pel Reglament municipal. La Unitat Cívica de la Policia Local de Manacor ha interceptat un grup de devuit vehicles turístics que circulaven pel camí de Son Vell, prop de Son Macià, contravenint la normativa municipal. Els fets han tengut lloc aquest passat 28 d’agost.

Els agents interceptaren un vehicle de l’empresa Dragon Buggies, que organitza itineraris turístics amb vehicles motoritzats, i instaren els conductors de catorze buggies i quatre tot terreny a estacionar els vehicles de la comitiva dins una finca propera per no tallar la circulació del camí. En total, l’actuació interceptà devuit vehicles.

La Policia Local de Manacor té constància que aquesta empresa publicita excursions turístiques amb vehicles motoritzats per aquesta zona a les xarxes socials i a la seva pàgina web. El Reglament municipal

La Policia Local els va informar que aquesta activitat està prohibida pel Reglament municipal pel qual es regula la circulació de vehicles de motor dins els espais naturals del terme de Manacor, aprovat dia 11 d’abril de 2022 (BOIB 65 de 19.05.2022), que estableix en l’article 7 que en els espais naturals no està permesa la pràctica esportiva amb vehicles motoritzats ni la realització d’itineraris turístics amb aquests vehicles, atès que els camins no estan preparats a aquest efecte i els espais naturals es poden degradar greument.

Al lloc dels fets hi acudiren també els responsables de l’empresa, que mostraren una actitud agressiva envers els agents i amenaçaren de denunciar-los davant la Policia Nacional. Davant aquests fets, els agents hagueren de sol·licitar reforços a la unitat central de la Policia Local.

Tot seguit, la Policia Local informà les persones presents que procedirien a denunciar el responsable de l’empresa per realitzar un itinerari turístic no autoritzat que suposa una infracció molt greu del reglament municipal, als conductors dels buggies per una infracció greu per circular sense autorització i dues denúncies administratives per infracció de la Llei Orgànica 4/2015 de protecció de la seguretat ciutadana contra els dos responsables de l’empresa.

La Policia Local de Manacor té constància que aquesta empresa publicita excursions turístiques amb vehicles motoritzats per aquesta zona a les xarxes socials i a la seva pàgina web. El Reglament municipal pel qual es regula la circulació de vehicles de motor dins els espais naturals del terme de Manacor estableix que les infraccions lleus s’han de castigar amb una multa de 100 euros, les greus amb una multa de 200 euros i les molt greus amb una multa de 500 euros.

La Policia Local fa temps que treballa per interceptar els grups organitzats de vehicles turístics, arran de les queixes continuades per excés de renou, aixecament de pols i deteriorament dels camins públics i la infracció de la normativa municipal.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


2
1
Manacori
De acuerdo con el comentario de Pep, pero no se puede ni se debe amenazar a nadie con un AK47 y con la impunidad del alcalde sonriendo y apoyando la amenaza tal como detalla el video publicado.
Pep
A ver si les quitan la chulería de una vez, están acostumbrados a hacer lo que les pasa por las narices con total impunidad.