El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha manifestat que la posició
El departament de Trànsit de Manacor considera que la construcció d'un nou vial d'accés exclusiu per a satisfer la petició d’una empresa no té justificació en base a l'interès general
sol·licitat a l’Ajuntament de Manacor la modificació dels accessos al polígon agroalimentari. Concretament, ha sol·licitat a l'Ajuntament de Manacor l'autorització d'un vial d'accés exclusiu al supermercat
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/05/2023 - 11:20:00
«És la meva obligació com a batle defensar l'interès general per damunt de l'interès particular i així ho faré davant qui faci falta», ha assegurat aquest dimecres en roda de premsa

MANACOR MANTENDRÀ ELS ACCESSOS PLANIFICATS AL POLÍGON AGROALIMENTARI, TAL I COM RECOMANEN ELS TÈCNICS. El departament de Trànsit de la Policia Local considera que la construcció d'un nou vial d'accés exclusiu per a satisfer la petició d’una empresa no té justificació en base a l'interès general.

L’Ajuntament de Manacor mantendrà els accessos planificats al polígon agroalimentari, tal i com recomanen els tècnics municipals. Una empresa comercial ha sol·licitat a l’Ajuntament de Manacor la modificació dels accessos al polígon agroalimentari. Concretament, ha sol·licitat a l'Ajuntament de Manacor l'autorització d'un vial d'accés exclusiu al supermercat que vol construir en aquest indret.

Fetes les consultes tècniques oportunes, tant la Policia Local com el departament d'Urbanisme coincideixen que aquesta modificació no està justificada i que suposaria una alteració

Fetes les consultes tècniques oportunes, tant la Policia Local com el departament d'Urbanisme coincideixen que aquesta modificació no està justificada i que suposaria una alteració del que s'ha planificat d'acord amb els processos de participació i transparència corresponents.

El departament de Trànsit de la Policia Local ha determinat que la construcció d'aquest nou vial d'accés exclusiu des de la ronda del Port a la nova nau comercial que es vol aixecar al polígon agroalimentari no té justificació en base a l'interès general i així s'ha traslladat a l'empresa en múltiples ocasions, a pesar de la seva insistència. El mateix ha considerat el cap dels serveis jurídics d'Urbanisme de l'Ajuntament de Manacor.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha manifestat que la posició de l’Ajuntament de Manacor està fonamentada en els criteris que marquen els tècnics municipals. «És la meva obligació com a batle defensar l'interès general per damunt de l'interès particular i així ho faré davant qui faci falta», ha assegurat aquest dimecres en roda de premsa. Respecte del moment en què es produeix aquesta queixa, el batle ha manifestat que «la intenció d'incidir en una decisió municipal en plena campanya electoral és una pràctica que consider que no és de rebut”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


9
1
Ignasi
Tots sabem qui va ponyir durant anys perque en aquest poligon no hi hagués electricitat, els mateixos ara deven voler evitar aquest accés que no perjudica a ningú i beneficia a tothom.
Victor
Això d'interes general es segons qui ho demana, i segons lo que unta. Molt sospitós tot això.
Maria
Tecnics municipals? ZPR, VIA PORTUGAL, ROTONDETA DES MERCAT, ferrocarril, quin punyetero desgavell,
un ciutada
El que no hauria de passar és que aquesta empresa, en defensa dels seus interessos, interposés una denúncia, per danys i perjudicis i al final el poble de Manacor, hagués de pagar una indemnització. Ja que sembla que fa més de tres anys que espera l'autorització.
Biel
Això pud!!! Qui te interessos per dificultar l'accés en aquests comerços?
TONI
En pareix molt be que es defensi l'interes general de tohom, pero tambe lo que es cert que els tecnics del Ajuntament tenen molt que desitjar amb aquets criteris tecnics que tenen que no afavoreigen per res l'interes del ciutada, qualque cosa es ben necesari canvia.
Bel
Qualqú me pot dir qui he estat es geni que ha fet /ideat sa xapussa de rotonda de la via majórica ? és lo més perillos i mal fet que he vits mai..
Nofre
Si aquest departament de transit ha fet lo de Porto Cristo i lo de via Portugal, vaja xapucers i vaja inutils.
Pedro
Ara vorem si ho ha o no hi ha embossos, aquests tecnics municipals no son molt de fiar basta veure com funciona urbanisme. També veig possible que altres empreses presionin perque no se faci. Per acabar si evita embossos es d'interes general.