25N. Com cada any, el consistori inquer commemora el Dia Internacional
L’Ajuntament d’Inca organitza, un any més, un complet programa d’activitats amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional contra les Violències Masclistes
Tot i això, un any més, el plat fort serà la fireta “Inca amb Veu de Dona” que se celebrarà al Claustre de Sant Domingo dissabte 26 de novembre de 9 a 14 hores. La fireta feminista inclourà una classe magistral o taller
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/11/2022 - 06:05:00
D’aquesta manera, aquest divendres 25 de novembre a les 10h del matí es penjarà la banderola commemorativa a la façana de l’Ajuntament d’Inca per part de representants de totes les forces polítiques del consistori.

Inca organitza un ampli ventall d’activitats reivindicatives amb motiu del 25N. Com cada any, el consistori inquer commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

L’Ajuntament d’Inca organitza, un any més, un complet programa d’activitats amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional contra les Violències Masclistes. “Any rere any, des del consistori inquer volem mostrar el nostre compromís contra les violències masclistes i organitzam tota una sèrie d’activitats ben diversa i completa per seguir amb aquesta conscienciació en matèria d’igualtat a la nostra ciutat”, assenyala la primera tinent de batle, María del Carmen Oses.

A més, hi haurà també l’actuació musical d’Auba Murillo a les 12 h i una exposició de murals dels centres educatius de 9 a 14 h. En total, més de 20 paradetes formaran part d’aquesta fireta.

D’aquesta manera, aquest divendres 25 de novembre a les 10h del matí es penjarà la banderola commemorativa a la façana de l’Ajuntament d’Inca per part de representants de totes les forces polítiques del consistori. Tot seguit, també a la plaça d’Espanya, es farà la lectura del manifest i l’exposició d’una activitat conjunta amb els centres educatius.

Per altra banda, enguany s’amplia la programació amb més tallers, que es duran a terme al Museu del Caçat i de la Indústria. També el Teatre Principal d’Inca se suma a la reivindicació del 25N amb la programació d’espectacles, una demostració de dansa i un concert.

Tot i això, un any més, el plat fort serà la fireta “Inca amb Veu de Dona” que se celebrarà al Claustre de Sant Domingo dissabte 26 de novembre de 9 a 14 hores. La fireta feminista inclourà una classe magistral o taller a càrrec de Coco March de 10 a 12. A més, hi haurà també l’actuació musical d’Auba Murillo a les 12 h i una exposició de murals dels centres educatius de 9 a 14 h. En total, més de 20 paradetes formaran part d’aquesta fireta.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado