L’ESCOLETA DEL CLUB BÀSQUET MANACOR INICIA EL CURS 22-23
Bàsquet Manacor: Els primers en debutar de manera oficial foren els infantils OFI-ILLA que varen vèncer a casa nostra als companys de Son Servera per 67 a 41
Per la seva banda, els dos equips infantils femenins del Club varen aconseguir la primera victòria de la temporada. Les nines de l’infantil blanc varen guanyar clarament per 43 a 85 al Joventut Mariana
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/09/2022 - 03:04:00
95 a 24 al Llosetina i el cadet XINXERAM va vèncer al Santanyí per 88 a 24. En categoria femenina, les cadets Rt. EL PINO varen debutar a casa del Felanitx amb una derrota per 55 a 33.

ELS EQUIPS DEL BÀSQUET MANACOR INCIEN LES COMPETICIONS FEDERADES. El passat cap de setmana començà de manera oficial una nova temporada.. Els primers en debutar de manera oficial foren els infantils OFI-ILLA que varen vèncer a casa nostra als companys de Son Servera per 67 a 41.

Per la seva banda, els dos equips infantils femenins del Club varen aconseguir la primera victòria de la temporada. Les nines de l’infantil blanc varen guanyar clarament per 43 a 85 al Joventut Mariana i les nines del infantil MIMAR PELUQUERÍA varen aconseguir una victòria en la pròrroga a Campos per 53 a 57.

CATORZE JUGADORS I JUGADORES DEL BÀSQUET MANACOR CONVOCATS PER A LES PRESELECCIONS BALEARS DE BÀSQUET. Na Caterina Villalonga, na Mireia Tous i n’Adrián Balvas han estat convocats per formar part

En categoria júnior , els jugadors de júnior preferent LABORATORI22 varen ser superats per l’Alcúdia per un marcador final de 45 a 63. En categoria cadet, els nostres dos equips varen conseguir còmodes victòries. El cadet RT. ES PARC guanyà per 95 a 24 al Llosetina i el cadet XINXERAM va vèncer al Santanyí per 88 a 24. En categoria femenina, les cadets Rt. EL PINO varen debutar a casa del Felanitx amb una derrota per 55 a 33.

CATORZE JUGADORS I JUGADORES DEL BÀSQUET MANACOR CONVOCATS PER A LES PRESELECCIONS BALEARS DE BÀSQUET. Na Caterina Villalonga, na Mireia Tous i n’Adrián Balvas han estat convocats per formar part de les preseleccions balears infantils. Per la seva banda, na Júlia Aguiar i na Paula Girard han sigut convocades per a les preseleccions de 3x3 en categoria U15 i U13 respectivament.

En categoria mini, na Martina Suasi, na Silvia Lorenzo, na Martina Vallespir, na Victoria Llabrés, en Rafael Servera, n’Arturo Balvas, en Dídac Gual, en J. Júnior Alonso i n’Adrià Brunet han sigut escollits per formar part de la primera sessió dels minibasket days de la temporada 22-23. Enhorabona a tots i a totes!

L’ESCOLETA DEL CLUB BÀSQUET MANACOR INICIA EL CURS 22-23 AMB MÉS DE SETANTA INSCRIPCIONS. L’inici del nou curs escolar ha sigut tot un èxit i la nostra ESCOLETA de Bàsquet ja compta amb més de 70 nines i nines de 3 a 10 anys.

Cada dimarts i cada dijous de les 17:15 a les 18:15 podeu visistar-nos a La Salle i conèixer la nostra tasca esportiva i educativa. Recordau que el mes de setembre és de portes obertes, totalment gratuït. Més informació al telèfon 687 626 778 ( Juanpe).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado