https://incaciutat.com/es/esdeveniment/incajazz-2022
El claustre de Sant Domingo serà l'escenari dels quatre concerts de la nova edició d’IncaJazz, que avui s’ha presentat serà solidària a benefici de la Fundació Es Garrover
Es tracta d’una selecció de productes de les illes treballats per mitjà de la cuina contemporània dels restauradors de la ciutat, sempre amb preus populars. Actualment, ja ha confirmat la seva participació Son Bordils, Suro
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/06/2022 - 03:58:00
El Festival Incajazz és un projecte de tipus multidisciplinari on es conjuguen gastronomia i patrimoni amb l’eix vertebrador de la música de jazz. Amb una trajectòria de 15 edicions ininterrompudes

El Claustre de Sant Domingo acollirà una nova edició d’IncaJazz. L’entrada per als concerts serà solidària a benefici de la Fundació Es Garrover. Les quatre actuacions es duran a terme a les 21 hores, durant tots els diumenges del mes de juliol.

El claustre de Sant Domingo serà l'escenari dels quatre concerts de la nova edició d’IncaJazz, que avui s’ha presentat. L’acte ha comptat amb la participació del batle d’Inca, Virgilio Moreno, i la regidora de Cultura, Alice Weber, que han estat acompanyats d’alguns dels artistes, entre els quals es trobaven Enric Pastor i Ovella Negra.

Incajazz s’ha anat definint com un cicle de concerts del gènere jazz des de diversos estils, en el que han tingut cabuda des d’artistes locals emergents fins a figures destacades del panorama internacional.

«Sense dubte, IncaJazz s’ha convertit en una cita obligada per a totes aquelles persones que els hi agrada la música. Som conscients del prestigi i la força que té aquest festival, per tot això enguany hem volgut recuperar el caràcter solidar del festival i l’entrada serà solidària a benefici de la Fundació Es Garrover», explica la regidora Weber.

Així doncs, la primera actuació de la sisena edició d’IncaJazz serà el dia 3 de juliol, a càrrec d’Ovella Negra, que fusiona la nostra música tradicional i el jazz. Balladores i balladors completen aquest espectacle aportant moviment als dos estils, entreteixint els balls propis amb el lindy hop.

Després, el 10 de juliol actuarà en el Claustre de Sant Domingo Magalí Saré, que acaba de llençar el seu segon disc com a cantautora. El festival continua el dia 15 de juliol, amb el concert d’Enric Pastor & Co. Aquest quartet de jazz fusió està format per Enric Pastor al violí, Sergi Sellés al piano, Wojtek Sobolewski al contrabaix i Jaume Ginard a la bateria.

Poe serà l’encarregat de tancar IncaJazz 2022 amb la seva actuació el dia 24 de juliol. El concert musicalitzarà alguns dels poemes més cèlebres d'Edgar Allan Poe, tractant de projectar l'essència del seu contingut i cuidant la relació de la mètrica i la rima amb la música en el seu idioma original.

Tots els concerts de la sisena edició d’Incajazz se celebraran a les 21 hores en el pati del Claustre de Sant Domingo. Les entrades seran solidàries a benefici la Fundació Es Garrover. La programació completa del festival es pot consultar aquí: https://incaciutat.com/es/esdeveniment/incajazz-2022

El Festival Incajazz és un projecte de tipus multidisciplinari on es conjuguen gastronomia i patrimoni amb l’eix vertebrador de la música de jazz. Amb una trajectòria de 15 edicions ininterrompudes, Incajazz s’ha anat definint com un cicle de concerts del gènere jazz des de diversos estils, en el que han tingut cabuda des d’artistes locals emergents fins a figures destacades del panorama internacional.

Conjuntament amb aquests concerts, dividits sempre en dues parts, s’ofereixen tot un conjunt de tapes, vins i begudes durant el descans. Es tracta d’una selecció de productes de les illes treballats per mitjà de la cuina contemporània dels restauradors de la ciutat, sempre amb preus populars. Actualment, ja ha confirmat la seva participació Son Bordils, Suro i Joan Marc Restaurant.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado