Unes lones dissenyades a partir de la iniciativa i col·laboració dels mateixos
Avui s'han començat a posar les lones publicitàries del producte local de Sant Llorenç unes lones dissenyades a partir de la iniciativa i col·laboració dels mateixos productors locals
Així mateix, cal remarcar que questes actuacions s'engloben dins el marc de l'Agenda Urbana 2030 a través dels ODS 8. Treball decent i creixiement econòmic i ODS 12. Producció i consum responsable.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/01/2022 - 06:28:00
Com sabeu, des de l'Ajuntament hem anat desenvolupant diferents accions de promoció del comerç local per tal de fer valdre tot allò que es fa i que tenim al municipi de Sant Llorenç des Cardassar.

Instal·lació de les lones publicitàries del producte local de Sant Llorenç des Cardassar. Avui s'han començat a posar les lones publicitàries del producte local de Sant Llorenç des Cardassar.

Unes lones dissenyades a partir de la iniciativa i col·laboració dels mateixos productors locals. Com sabeu, des de l'Ajuntament hem anat desenvolupant diferents accions de promoció del comerç local per tal de fer valdre tot allò que es fa i que tenim al municipi de Sant Llorenç des Cardassar.

Sant Llorenç des Cardassar, Son Carrió i de la costa llorencina) i ara feim una passa més on volem donar a conèixer aquestes persones i la seva feina als visitants.

Som coneixedors que tenim bons artesans que contribueixen en el desenvolupament local del nostre municipi i és per això que a partir de les seves demandes i treballant de manera conjunta, els farem més visibles. Vam començar per la bossa d'Estima Sant Llorenç, hem continuat per l'estand de productors locals al Gastromarket (amb persones productores de Sant Llorenç des Cardassar, Son Carrió i de la costa llorencina) i ara feim una passa més on volem donar a conèixer aquestes persones i la seva feina als visitants.

Així mateix, cal remarcar que questes actuacions s'engloben dins el marc de l'Agenda Urbana 2030 a través dels ODS 8. Treball decent i creixiement econòmic i ODS 12. Producció i consum responsable. Agraïm la col·laboració que hem rebut per la seva part i a vosaltres, us convidam a tenir present el producte local, producte de Sant Llorenç des Cardassar.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado