Inca lo tiene muy bien con la madre naturaleza, sale el sol
Inca dará esquinazo al mal tiempo y podrán celebrar el Dimecres Bo y la Feria de Mallorca el Dijous Bo sin agua y con potencial comercial
El Dijous Bo es la marca de toda la comarca del Raiguer, todos los pueblos saben que si le va bien a Inca, el beneficio es general. Ha habido varias semanas de ferias temáticas como aperitivo al Dijous Bo
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/11/2021 - 08:58:00
Nos van llegando eventos que se realizarán por todos los rincones del pueblo y su ciudad. Por supuesto los cientos de puesto de la Feria del Dijous Bo, esparcidos por calles y plazas de la localidad.

Inca lo tiene muy bien con la madre naturaleza, los hombres y mujeres del tiempo anuncian una tregua durante 48 horas y todo indica que no habrá agua ni el Dimecres Bo por la tarde noche, y la gran Feria de las ferias de Mallorca el Dijous Bo.

El Gobierno de Virgilio Moreno ha organizado decenas de actos convencidos que tanto trabajo no era justo desperdiciarlo y han acertado. Nos van llegando eventos que se realizarán por todos los rincones del pueblo y su ciudad. Por supuesto los cientos de puesto de la Feria del Dijous Bo, esparcidos por calles y plazas de la localidad.

Quienes informamos cada día de Inca y sus alrededores a través de nuestra web el www.incanoticias.com nos damos cuenta de la dimensión y trabajo que se hace en la capital de comarca. Son increíbles

El Dijous Bo es la marca de toda la comarca del Raiguer, todos los pueblos saben que si le va bien a Inca, el beneficio es general. Ha habido varias semanas de ferias temáticas como aperitivo al Dijous Bo y podemos decir que en asuntos comerciales Inca es un referente de las Baleares y de España. Sin complejos.

Quienes informamos cada día de Inca y sus alrededores a través de nuestra web el www.incanoticias.com nos damos cuenta de la dimensión y trabajo que se hace en la capital de comarca. Son increíbles no han tirado la toalla ni en época de pandemia ni con adversidades climatológicas, enhorabuena, esta ciudad se merece llenar mañana jueves día 18 de noviembre.

Lluís Maicas, Cesc Mulet i el personal dels centres sanitaris d’Inca reben el Premi Dijous Bo 2021. El Casal de Cultura ha acollit una nova edició de l’acte de lliurament dels Premis Dijous Bo. Uns guardons que reconeixen aquelles persones, entitats o institucions que han dut a terme una activitat en benefici de la societat inquera o que han destacat de forma rellevant per la seva aportació al progrés de la ciutat.

«Amb aquests premis volem reconèixer la importància de les persones que inspiren, que reflecteixen la passió i el compromís en cadascun dels seus àmbits i contribueixen des de la individualitat a enfortir els lligams que tot poble necessita per fer passes cap endavant», ha assenyalat el batle d’Inca, Virgilio Moreno, durant el seu discurs de tancament de l’acte. 

Cal recordar que l'elecció dels premiats del Dijous Bo parteix d'una candidatura popular que es presenta al Consell Municipal de Cultura. Aquest òrgan decideix en votació les persones o entitats guardonades. Després la decisió s'eleva a la comissió de Cultura i posteriorment al plenari municipal.

«La participació ciutadana és la clau d’aquests premis, que fomenten reconeixements, alhora que impulsen també nous referents, persones que representen valors, millora social, enriquiment cultural, talent, solidaritat i coneixement compartits», ha destacat la regidora de Cultura, Alice Weber.

Així doncs, Cesc Mulet, Lluís Maicas i el personal dels centres sanitaris d’Inca han estat els guardonats amb el premi Dijous Bo 2021. D’aquesta manera, durant la cerimònia s'han projectat uns vídeos com a resum de la trajectòria del dos primer premiats, però també, ressaltant els valors i les qualitats pels quals se'ls ha concedit la distinció. Pel que fa als professionals del sector sanitari, amb el vídeo es va fer un repàs de com han viscut aquests mesos tan complicats i les seves vivències durant la crisi sanitària generada per la COVID-19. 

Lluís Maicas ha rebut aquest reconeixement per la valuosa i innovadora tasca realitzada en el món de l’art i la creació literària, així com per la seva actitud tenaç en defensa de la llegua. D’altra banda, s’ha guardonat a Cesc Mulet per la seva meritosa trajectòria professional i contribució en la divulgació del coneixement i la difusió de la cultura amb continguts audiovisuals. 

Finalment, s’entregà també el Premi Dijous Bo 2021 a tot el personal dels centres sanitaris del municipi i l’hospital d’Inca en agraïment a l’esforç individual que han fet totes aquestes persones durant els darrers mesos per contribuir al benestar col·lectiu, convertint-se en un símbol de la lluita contra la pandèmia. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado