Comptarem amb els efectius necessaris perquè durant aquests dies
Màxima coordinació en matèria de seguretat durant el Dijous Bo i Inca aposta per la música contemporània amb el cicle de concerts “Dies de Noves Músiques”
Finalment, es posarà punt final al cicle «Dies de Noves Músiques a Inca 2021» amb «Ensemble Espai Sonor. 100 % Jodlowsky», en el Teatre Principal d’Inca. Aquesta actuació participativa
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/11/2021 - 10:11:00
Unió Musical Inquera, el pianista Tomeu Moll i Caterina Alorda recitant. A continuació, diumenge 21, se celebrarà un concert de Joana M. Albons (clarinet) i Nadal Roig (piano), en el Casal de Cultura.

Màxima coordinació en matèria de seguretat durant el Dijous Bo. L’Ajuntament d’Inca s’ha reunit avui amb Policia Local, Guàrdia Civil i seguretat privada per definir el dispositiu especial que es durà a terme durant el Dimecres i el Dijous Bo. Així doncs, la finalitat d’aquesta trobada és garantir la màxima coordinació entre els diferents cossos de seguretat.

«Comptarem amb els efectius necessaris perquè durant aquests dies de màxima afluència a la nostra ciutat les qüestions de seguretat ciutadana estiguin ben cobertes. Hi haurà molt més control que altres anys per garantir el compliment de les mesures vigents i assegurar que els ciutadans poden participar de les celebracions amb les màximes garanties», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Ajuntament d’Inca s’ha reunit avui amb Policia Local, Guàrdia Civil i seguretat privada per definir el dispositiu especial que es durà a terme durant el Dimecres i el Dijous Bo. Així doncs, la finalitat d’aquesta trobada és garantir

D’aquesta manera, s’ha acordat que el dispositiu especial de seguretat estarà format per més de 100 efectius, entre Policia Local, Guàrdia Civil i Seguretat Privada. El dispositiu estarà ja en marxa a partir de dimecres a primera hora i, el mateix dia durant l’horabaixa, es reforçarà la vigilància a la zona de la plaça de toros i el Quarter General Luque. Enguany, el centre de coordinació i l’hospital de campanya s’ubicarà als baixos del Mercat Cobert, just al carrer Sant Francesc.

Inca aposta per la música contemporània amb el cicle de concerts «Dies de Noves Músiques a Inca 2021». L’Ajuntament d’Inca ha presentat avui el cicle de concerts «Dies de Noves Músiques a Inca 2021», que arranca aquest cap de setmana. El festival proposa una setmana dedicada a les músiques contemporànies en la capital del Raiguer, amb diferents activitats per donar a conèixer noves sonoritats.

«En el marc d’aquest cicle de concerts, es duran a terme propostes musicals molt originals, en les quals participaran entintats i persones inqueres. La finalitat és acostar els nous sons i estils a tota la ciutadania», explica la regidora de Cultura, Alice Weber.

Així doncs, «Dies de Noves Músiques a Inca 2021» comença el pròxim dissabte 20 de novembre amb el concert de Santa Cecília. Aquesta actuació es durà a terme a l'església de Sant Domingo i comptarà amb la participació de la Unió Musical Inquera, el pianista Tomeu Moll i Caterina Alorda recitant. A continuació, diumenge 21, se celebrarà un concert de Joana M. Albons (clarinet) i Nadal Roig (piano), en el Casal de Cultura.

El següent cap de setmana, dissabte 27 de novembre, el Casal de Cultura acollirà l’actuació «Cançons des de l’interior» amb la soprano Rocío de Frutos i el pianista Ignacio Torner, que vénen des de Sevilla. Finalment, es posarà punt final al cicle «Dies de Noves Músiques a Inca 2021» amb «Ensemble Espai Sonor. 100 % Jodlowsky», en el Teatre Principal d’Inca. Aquesta actuació participativa comptarà amb la implicació de més de 25 persones, entre elles alumnes del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca i alumnes de Teatre de l’IES Berenguer d’Anoia.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado