Efectes que la crisi sanitària de la COVID-19 ha ocasionat en l’àmbit laboral.
L’Ajuntament d’Inca posa en marxa el projecte «INCA REACTIVA 2021» amb la finalitat d’oferir noves oportunitats laborals a aquelles persones que es troben en risc de precarietat
3 línies. Una primera dedicada a menors de 30 anys, una altra dirigida a persones majors de 30 anys en situació d’atur de llarga durada, i la darrera per a majors de 30 anys en situació d’atur de curta durada.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/10/2021 - 10:50:00
La situació sanitària ha millorat, però les conseqüències econòmiques continuen afectant la vida de gran part de la ciutadania d'Inca, per això tornam a destinar recursos municipals i gestionam aquest projecte.

L’Ajuntament d’Inca impulsa el projecte «INCA REACTIVA 2021» per fomentar noves oportunitats laborals. L’Ajuntament d’Inca posa en marxa el projecte «INCA REACTIVA 2021» amb la finalitat d’oferir noves oportunitats laborals a aquelles persones que es troben en risc de precarietat laboral o fa un temps llarg que es troben en situació d’atur. De forma paral·lela, aquest projecte pretén pal·liar també els efectes que la crisi sanitària de la COVID-19 ha ocasionat en l’àmbit laboral.

«La situació sanitària ha millorat, però les conseqüències econòmiques continuen afectant la vida de gran part de la ciutadania d'Inca, per això tornam a destinar recursos municipals i gestionam aquest projecte.

Ajuntament d’Inca, està promogut pel SOIB i cofinançat pel FSE i la Conferència Sectorial. En total, es preveu que l’Ajuntament d’Inca contractarà 37 persones, que durant 6 mesos treballaran en les diferents àrees municipals.

Donam oportunitats laborals a aquelles persones que més ho necessiten i seguim prioritzant l'impuls de l'ocupació a la nostra ciutat», explica la regidora d’Ocupació i Formació, Alice Weber.

El programa SOIB Reactiva 2021, en el qual s’emmarca aquest projecte de l’Ajuntament d’Inca, està promogut pel SOIB i cofinançat pel FSE i la Conferència Sectorial. En total, es preveu que l’Ajuntament d’Inca contractarà 37 persones, que durant 6 mesos treballaran en les diferents àrees municipals.

En concret, el projecte «INCA REACTIVA 2021» es divideix en 3 línies. Una primera dedicada a menors de 30 anys, una altra dirigida a persones majors de 30 anys en situació d’atur de llarga durada, i la darrera per a majors de 30 anys en situació d’atur de curta durada.

Entre els perfils que s’oferiran es troben els de personal administratiu, auxiliars administratius, conserges, informadors/es de residus, personal de neteja, personal de construcció, de pintura i de jardineria, agents cívics/ques i educadors/es infantils, entre altres. El termini per apuntar-se en les ofertes i optar a les places finalitza el 18 d’octubre. Es preveu que el personal contractat s'incorpori al seu lloc de feina a principis de desembre.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado