Els partits que formen el pacte de govern a l’Ajuntament d’Inca
Els Socialistes d’Inca, Més per Inca i el Pi refermam el pacte de govern i prenem impuls per encarar la segona meitat de la legislatura. Virgilio Moreno, Alice Weber i Gori Ferrà
Els representants de les tres formacions polítiques, Virgilio Moreno (Socialistes d’Inca), Alice Weber (Més per Inca) i Gori Ferrà (El Pi) han posat l’accent en la importància de mantenir la capacitat d’acord de les formacions
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/07/2021 - 03:15:00
Així mateix, la seguretat ciutadana, la neteja, l’impuls del comerç, la cultura entesa des d’un punt de vista ample i transversal, la igualtat, la formació o la inversió en infraestructures que permetin a Inca

Els Socialistes d’Inca, Més per Inca i el Pi refermam el pacte de govern i prenem impuls per encarar la segona meitat de la legislatura. Virgilio Moreno, Alice Weber i Gori Ferrà subratllen la importància de l’acord constant, la consecució dels objectius fixats i el reinici de la ciutat postpandèmia com eixos claus del pacte.

Els partits que formen el pacte de govern a l’Ajuntament d’Inca: Socialistes d’Inca, Més per Inca i el Pi, han signat “l’Acord per a la Reactivació Econòmica i Social d’Inca”. Aquest acord representa un annex que s’afegeix al pacte que les tres formacions polítiques signaren el mes de juny de 2019. Un acord que contextualitza els objectius polítics en el marc de la pandèmia de la COVID-19 i que subratlla la importància d’un reinici de l’activitat a tots els nivells i sense deixar a ningú enrere.

100 milions d’euros (especialment en tot allò relacionat amb l’agenda urbana, el cicle de l’aigua i la sostenibilitat), representen alguns dels principals assumptes a desenvolupar.

Els representants de les tres formacions polítiques, Virgilio Moreno (Socialistes d’Inca), Alice Weber (Més per Inca) i Gori Ferrà (El Pi) han posat l’accent en la importància de mantenir la capacitat d’acord de les formacions polítiques que en tot moment comparteixen els principis bàsics de la igualtat d’oportunitats, l’ajuda al teixit econòmic de la ciutat i el constant foment de l’associacionisme i la cultura com a vertader eix vertebrador de la ciutat.

Hem arribat a la meitat de la legislatura havent assolit el 75% dels acords establerts en el full de ruta de 2019 i s’ha fet assumint un enorme esforç econòmic per ajudar a les famílies que a causa de la COVID-19 han patit més dificultat. De fet, l’objectiu primer continua posant als inquers i a les inqueres en el centre de les decisions polítiques.

La segona part de la legislatura se centrarà, precisament, a impulsar aspectes fonamentals que marcaran les grans línies polítiques de la ciutat en els pròxims anys. L’adhesió a l’Agenda 2030, lligat també als Fons Europeus, en els quals la nostra ciutat presentarà projectes per un import de més de 100 milions d’euros (especialment en tot allò relacionat amb l’agenda urbana, el cicle de l’aigua i la sostenibilitat), representen alguns dels principals assumptes a desenvolupar.

Així mateix, la seguretat ciutadana, la neteja, l’impuls del comerç, la cultura entesa des d’un punt de vista ample i transversal, la igualtat, la formació o la inversió en infraestructures que permetin a Inca continuar fent passes, són també altres aspectes bàsics que des de l’equip de govern estam treballant.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado