Sempre amb el protocol indicat per l’ocasió, certificat de responsabilitat, netetja
Les instal·lacions del Renshinkan Manacor i Llevant van ser diumenge passat el punt de trobada dels jovenets entre les edats de 7 a 15 anys torna la lliga escolar
A causa a la situació sanitària que vivim encara a aquests moments es va haver de fer amb 4 torns ja que la cabuda permesa a la intal-lacio esportiva era de 15 atletes mès un acompanyant per sesio
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/06/2021 - 13:37:00
És festival que està patrocinat per l’Ajuntament de Manacor i organitzada pels monitors del Club, Lluis Llull i Manolo Peña. 60 van ser els esportistes nens i nenes convocats per aquesta edició 2021.

TORNA LA LLIGA ESCOLAR ORGANITZADA PEL JUDO RENSHINKAN. Les instal·lacions del RSK Manacor van ser diumenge passat el punt de trobada dels jovenets entre les edats de 7 a 15 anys. La lliga escolar és un esdeveniment allà on la base és la iniciació a la competició i el valor principal, educar a través d’aquesta.

És festival que està patrocinat per l’Ajuntament de Manacor i organitzada pels monitors del Club, Lluis Llull i Manolo Peña. 60 van ser els esportistes nens i nenes convocats per aquesta edició 2021. Per dur endavant aquest multitudinari acte es var necessitar la col·laboració de tot el club i va ser condïit de manera molt brillant per als esmentats professors.

A causa a la situació sanitària que vivim encara a aquests moments es va haver de fer amb 4 torns ja que la cabuda permesa a la intal-lacio esportiva era de 15 atletes mès un acompanyant per sesio, Sempre amb el protocol indicat per l’ocasió, certificat de responsabilitat, netetja de les mans, presa de la temperatura, entrada per la porta principal, sortida per la d’emergencia, etc etc.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado