Dissabte, 15 de maig a les 19 h. UTOPIA. Companyia de circ Clownómadas.
Del 15 de maig al 29 de juliol. L’artista Mar Ripoll, guanyadora del Certamen de Pintura de Son Carrió, presenta la mostra “Configuracions Primàries” i a les 19 h. UTOPIA. Companyia de circ Clownómadas
Mar Ripoll va estudiar fotografia a l’Escola d’Art i Disseny de Palma i es va formar en pintura i dibuix en diferents tallers al Casal Balaguer, Massana (Barcelona), Fundació Pilar i Joan Miró, Ses Voltes, Casal Solleric i en Es Baluard
AGENCIA MANACORNOTICIAS 01/05/2021 - 03:09:00
Aquest espectacle transportarà el públic a un món paral·lel, creant un ambient de fantasia des del moment que entrin al teatre, convidant els espectadors a somiar desperts i tornar a emocionar-se com quan eren infants.

EXPOSICIÓ CONFIGURACIONS PRIMÀRIES. Del 15 de maig al 29 de juliol de 2021. L’artista Mar Ripoll, guanyadora del Certamen de Pintura de Son Carrió 2019, presenta la mostra “Configuracions Primàries”, que es podrà veure a la sala d’exposicions de l’Auditori sa Màniga de Cala Millor.

Mar Ripoll va estudiar fotografia a l’Escola d’Art i Disseny de Palma i es va formar en pintura i dibuix en diferents tallers al Casal Balaguer, Massana (Barcelona), Fundació Pilar i Joan Miró, Ses Voltes, Casal Solleric i en Es Baluard, Museu d’Art contemporani de Palma.

La relació entre fons i les taques es manté en una tensió que porta a la semblança d’icones recognoscibles. A partir d’aquestes hom pot reconèixer formes de perfils humans sota una mirada subjectiva.

En aquesta nova exposició individual Mar Ripoll realitza un aprofundiment en el camp del neoexpressionisme abstracte, i puntualitza en la determinació simbòlica d’elements figuratius per a l’espectador (la semblança).

La relació entre fons i les taques es manté en una tensió que porta a la semblança d’icones recognoscibles. A partir d’aquestes hom pot reconèixer formes de perfils humans sota una mirada subjectiva.

Dissabte, 15 de maig a les 19 h. UTOPIA. Companyia de circ Clownómadas. Gratuït. Utopia és la història d'un pallasso que porta molts anys viatjant pel món, cercant la part més màgica de cada cosa que l'envolta. Després de recórrer diferents llocs del planeta, i preocupat per la superficialitat humana que troba al seu pas, Rumbo, el protagonista d'aquesta història, vol mostrar al públic com aconseguir coses impossibles des de la senzillesa i l'autenticitat de l’ésser humà.

Aquest espectacle transportarà el públic a un món paral·lel, creant un ambient de fantasia des del moment que entrin al teatre, convidant els espectadors a somiar desperts i tornar a emocionar-se com quan eren infants. Tot això, com no, trempat amb el millor humor d'un pallasso.

Un espectacle de clown, multidisciplinar, en el qual gaudirem de música en directe, màgia, malabars, il·lusionisme, i com a plat fort i innovador la manipulació de fum. Reserva prèvia al tel. 971 587373 o a taquilla a partir del dimarts 11 de maig. Localitats limitades

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado