Des de la Delegació de Comerç us convidem a obrir els dies 29 i 30 de maig
Des de la Delegació de Comerç a Manacor us convidem a obrir els dies 29 i 30 de maig amb motiu d'unes dieades per treure el vostre estoc al carrer
Quins dies obrireu? 2. Metros de la taula 3. Nom del negoci, direcció i producte que oferiu Per qualsevol dubte per favor contactau amb nosaltres a través de [email protected] o cridant al 677783170
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/04/2021 - 02:26:00
Cada comerç podrà treure una taula (de màxim 3 metres de llargaria) decorat amb els materials que esteim fent servir per sa decoració de "Manacor Encantat".Tot el material serà proporcionat per l'Ajuntament.

Des de la Delegació de Comerç us convidem a obrir els dies 29 i 30 de maig amb motiu d'unes dieades per treure el vostre estoc al carrer. S'idea es substituir ses fires que enguany estàn interrompudes per mesures sanitàries. Es cartell que s'adjunta és només provisional, encara que apareix Manacor al cartell, la campanya afecta a tot el municipi de Manacor.

Cada comerç podrà treure una taula (de màxim 3 metres de llargaria) decorat amb els materials que esteim fent servir per sa decoració de "Manacor Encantat".Tot el material serà proporcionat per l'Ajuntament.

El dia 29 a partir de les 9'00h. podreu començar a treure la taula davant el vostre negoci fins quan volgeu. I dia 30, com es diumenge, a partir de les 9'00h. fins les 15'00h. Recordau que per Ordenança Municipal enguany

A la taula hi ha d'haver un pompó a cada cantonada amb els 6 colors del cossiers (s'adjunta una fotografia amb l'exemple d'un pompó) i una lámina de tela damunt la taula, del color que volgeu. Podeu possar damunt la taula el que volgueu.

El dia 29 a partir de les 9'00h. podreu començar a treure la taula davant el vostre negoci fins quan volgeu. I dia 30, com es diumenge, a partir de les 9'00h. fins les 15'00h. Recordau que per Ordenança Municipal enguany no és necessari es pago de tasa per ocupació de via pública.

L'únic que heu de fer si voleu adherir-vos a la campanya és enviar un correu electrònic a [email protected] amb les següents dades:

1. Quins dies obrireu?

2. Metros de la taula

3. Nom del negoci, direcció i producte que oferiu

Per qualsevol dubte per favor contactau amb nosaltres a través de [email protected] o cridant al 677783170 . Moltes gràcies!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado