Pau Roca, podeu posar-vos en contacte amb Sarah Martínez: 676 576049
Les coses excepcionals, una comèdia que va més enllà del teatre. Aquest dissabte, 27 de febrer, a les 19 h, l’Auditori sa Màniga de Cala Millor es presenta
“Un cant a la vida”. El Periódico . “Un exercici sublim de teatre com a experiència col·lectiva”. Nació digital. “Pau Roca s’enlaira I, amb ell, tot el públic” . Andreu Gomila.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/02/2021 - 08:25:00
Aquest dissabte, 27 de febrer, a les 19 h, l’Auditori sa Màniga de Cala Millor presenta Les coses excepcionals, de Duncan Macmillan, amb Pau Roca, que produeix El Terrat. Única funció a Mallorca.

Les coses excepcionals, una comèdia que va més enllà del teatre. Aquest dissabte, 27 de febrer, a les 19 h, l’Auditori sa Màniga de Cala Millor presenta Les coses excepcionals, de Duncan Macmillan, amb Pau Roca, que produeix El Terrat. Única funció a Mallorca.

EL CONEGUT ACTOR PAU ROCA INTERPRETA UN DIVERTIT I TENDRE MONÒLEG SOBRE LES COSES DE LA VIDA QUE VALEN LA PENA. UN DELS ESPECTACLES MÉS APLAUDITS DE LA TEMPORADA.

La deixes al seu coixí. Saps que l’ha llegit perquè t’ha corregit l’ortografia. La llista no es torba a tenir vida pròpia. Una comèdia sobre allò que estam disposats a fer per aquells que estimam.

Un cant a la vida”. El Periódico . “Un exercici sublim de teatre com a experiència col·lectiva”. Nació digital. “Pau Roca s’enlaira I, amb ell, tot el públic” . Andreu Gomila. Per a entrevistes amb Pau Roca, podeu posar-vos en contacte amb Sarah Martínez: 676 576049. 

Dissabte, 27 de febrer, a les 19 h

LES COSES EXCEPCIONALS

El Terrat Produccions

Amb Pau Roca

Entrada: 13 €  

Venda d'entrades: https://ticketib.com/events/les-coses-excepcionals-cala-millor. Les coses excepcionals, una comèdia que va més enllà del teatre.

Tens sis anys. La mare és a l’hospital. El pare diu que ha fet ‘alguna cosa estúpida’. Li costa ser feliç. Així que comences a fer una llista de les coses excepcionals d’aquest món. Cadascuna de les coses que fan que la vida valgui la pena.

1. El gelat

2. Les guerres d’aigua

3. Que et deixin quedar-te mirant la tele quan ja ha passat l’hora d’anar a dormir

4. El color groc

5. Les coses amb ratlles

6. Les muntanyes russes

7. La gent quan ensopega

La deixes al seu coixí. Saps que l’ha llegit perquè t’ha corregit l’ortografia. La llista no es torba a tenir vida pròpia. Una comèdia sobre allò que estam disposats a fer per aquells que estimam.

Les coses excepcionals és una producció d’EL TERRAT i Sixto Paz Produccions. Espectacle del Programa PLATEA-INAEM-Ministeri de Cultura i Esports. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado