Protecció Civil de Manacor, a OK Cars, a la Brigada municipal i a tots els voluntaris
Com a regidor de festes de l'Ajuntament de Manacor us faig arribar fer el meu agraïment a tota la gent que ha col·laborat per tal que els infants vean sus Majestats els Reis d'Orient
Una vegada més, vull agrair de cor a les Associacions de veïnats de Manacor, de Porto Cristo, a Junts per s'Illot, a la de Son Macià, a la de Cala Murada, a la Policia Local, a UTC de Porto Cristo, als cavallistes
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/01/2021 - 19:02:00
Sé que no plou sempre a gust de tothom, però vull dir que tots i cada un dels organitzadors i col·laboradors, amb el granet d'arena que hi ha posat cadascú, hem intentat fer-ho de la millor manera possible

Com a regidor de festes de l'Ajuntament de Manacor us faig arribar fer el meu agraïment a tota la gent que d'una manera desinteressada ha col·laborat per tal que els infants del nostre municipi hagin pogut gaudir de la visita de ses Majestats els Reis d'Orient.

Ha estat un any molt complicat en el que els més petits han estat uns dels més perjudicats per les mesures sanitàries i de distanciament social. Per això, era important per a l'equip de govern municipal fer una aposta per a ells, que es mereixen que aquesta màgia un dia tan especial els hagi provocat un somriure.

Per això, era important per a l'equip de govern municipal fer una aposta per a ells, que es mereixen que aquesta màgia un dia tan especial els hagi provocat un somriure.

Sé que no plou sempre a gust de tothom, però vull dir que tots i cada un dels organitzadors i col·laboradors, amb el granet d'arena que hi ha posat cadascú, hem intentat fer-ho de la millor manera possible i, que si hi ha hagut qualque errada, no ha estat intencionadament.

Una vegada més, vull agrair de cor a les Associacions de veïnats de Manacor, de Porto Cristo, a Junts per s'Illot, a la de Son Macià, a la de Cala Murada, a la Policia Local, a UTC de Porto Cristo, als cavallistes, a l'agrupació de Protecció Civil de Manacor, a OK Cars, a la Brigada municipal i a tots els voluntaris.

Sense tots vosaltres, tot això no hauria estat possible. Gràcies per fer arribar la màgia, carrer a carrer i plaça a plaça, als ulls dels nostres infants. Molts d'anys i salut per tothom. Artur Aguiló Frau, delegat de Festes.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas serra
Hay que felicitar a todas las entidades que han colaborado en esta "positiva iniciativa"