UNESCO va declarar el Cant de la Sibil·la com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.
Inca celebra el 10è aniversari de la declaració de la Sibil·la com a Patrimoni de la Humanitat el 16 de novembre de 2010, en una sessió del Comitè Intergovernamental per a la Salvaguarda de la Cultura Immaterial
La conferència “EL CANT DE LA SIBIL·LA A MALLORCA. 10 ANYS DE PATRIMONI IMMATERIAL DE LA HUMANITAT” es realitzarà dilluns 16 de novembre, a les 19.30 hores al Museu del Calçat i la Indústria d’Inca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/11/2020 - 02:15:00
Mallorca", ha recordat el batle d’Inca, Virgilio Moreno. "No volíem deixar passar l'oportunitat de recordar-la i posar en valor aquest fet tan important", apunta el regidor de Patrimoni, Andreu Caballero.

Inca celebra el 10è aniversari de la declaració de la Sibil·la com a Patrimoni de la Humanitat. El 16 de novembre de 2010, en una sessió del Comitè Intergovernamental per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial celebrat a Nairobi (Kènia), la UNESCO va declarar el Cant de la Sibil·la com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. L'Ajuntament d'Inca ha volgut recordar aquest fet rellevant amb una conferència del musicòleg Francesc Vicens Vidal.

"La declaració del Cant de la Sibil·la com a Patrimoni de la Humanitat va ser una fita de gran rellevància per al patrimoni cultural de Mallorca", ha recordat el batle d’Inca, Virgilio Moreno. "No volíem deixar passar l'oportunitat de recordar-la i posar en valor aquest fet tan important", apunta el regidor de Patrimoni, Andreu Caballero.

Francesc Vicens és doctor en musicologia. Les seves investigacions relacionades amb la sibil·la –El cant de la sibil·la a Mallorca (2004) i La sibil·la i les Matines a Mallorca (2006)- varen servir per donar suport a la candidatura..

Francesc Vicens és doctor en musicologia. Les seves investigacions relacionades amb la sibil·la –El cant de la sibil·la a Mallorca (2004) i La sibil·la i les Matines a Mallorca (2006)- varen servir per donar suport a la candidatura del Cant al Llistat de Béns Immaterials de la UNESCO.

La conferència “EL CANT DE LA SIBIL·LA A MALLORCA. 10 ANYS DE PATRIMONI IMMATERIAL DE LA HUMANITAT” es realitzarà dilluns 16 de novembre, a les 19.30 hores al Museu del Calçat i la Indústria d’Inca.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado