Sineu el Campionat de Balears Senior amb totes les mesures de seguretat
El Dojo Muratore Manacor suma cuatre medalles al Campionat de Balears Senior. El passat dissabte 7 de Novembre es va celebrar a Sineu
Aquesta medalla d´Or ,li dona sa plaça per porer participar i representar a Balears al proper Campionat d´Espanya que es celebrarà a Madrid el cap de setmana del 5 i 6 de Desembre! Enhorabona a tots els participants.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/11/2020 - 12:15:00
Tres, varen guanyar un parell de combats i varen perdre a semifinals quedant tercers classificats, ells son : Cati Sureda , Joan Perelló i Adriano Vera . Aquets tres judokas saben que la victoria més important es haver-se.

El Dojo Muratore suma cuatre medalles al Campionat de Balears Senior. El passat dissabte 7 de Novembre es va celebrar a Sineu el Campionat de Balears Senior amb totes les mesures de seguretat corresponents: sense públic, sense professor a la pista, amb torns d´entrada, higiene ..... Cuatre Judoques del Dojo varen voler participar i millorar el seu judo a través de la competició , i els quatre varen aconseguir pujar al Pódium!

Cal destacar que tots ells varen entrenar de valent i es varen esforçar al màxim .Tres, varen guanyar un parell de combats i varen perdre a semifinals quedant tercers classificats, ells son : Cati Sureda , Joan Perelló i Adriano Vera . Aquets tres judokas saben que la victoria més important es haver-se superat a cada entrenament i al campionat!

En Biel Galmés ,el quart judoka, va superar a tots els seus adversaris en menys d´un minut de combat i es va proclamar Campió de Balears de -60k . Aquesta medalla d´Or ,li dona sa plaça per porer participar i representar a Balears al proper Campionat d´Espanya que es celebrarà a Madrid el cap de setmana del 5 i 6 de Desembre! Enhorabona a tots els participants pel vostre esforç i dedicació.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado