JUDO RENSHINKAN, ESPORTS DE CONTACTE, ESPORTS AMB CONTACTE.
Renshinkan Manacor i Llevant: En el judo tenim un sistema d'entrenament que l'anomenem "Tandoku-Renshu" es una manera d'entrenar sense adversari, allà on s'analitza els perquè de la tècnica
Pues que de moment durant 15 dies, els esports no poden entrenar de manera que suposi un contacte físic. Futbol, ​​bàsquet, voleibol, arts marcials etc etc. Però això no vol dir que no puguin entrenar, ho poden fer.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/08/2020 - 09:01:00
En el judo tenim un sistema d'entrenament que l'anomenem "Tandoku-Renshu" És una manera d'entrenar sense adversari, allà on s'analitza els perquè de la tècnica. Es podem utilitzar cordes, elàstics, cinturons.

JUDO RENSHINKAN, ESPORTS DE CONTACTE, ESPORTS AMB CONTACTE. He llegit que vos han tornat aturar el judo? Jo deman, com és això? Si que de moment els esports de contacte no podeu entrenar, i dig Nooooooo, el que s'ha prohibit són els esports amb contacte que no és lo mateix. I em demanen, com és això?.

Pues que de moment durant 15 dies, els esports no poden entrenar de manera que suposi un contacte físic. Futbol, ​​bàsquet, voleibol, arts marcials etc etc. Però això no vol dir que no puguin entrenar, ho poden fer de manera individual, de manera analítica, etc.

El que si està clar és que hem suspès l'assignatura contra el Covid, les persones algo hem fet malament que hem retrocedit 4 mesos, a aquestes altures a les portes del nou curs escolar això havia d'estar controlat.

En el judo tenim un sistema d'entrenament que l'anomenem "Tandoku-Renshu" És una manera d'entrenar sense adversari, allà on s'analitza els perquè de la tècnica. Es podem utilitzar cordes, elàstics, cinturons, a la paret, etc etc, sa cerca la concentració per tal d'obtenir la perfecció i la postura correcta de l’exercici.

El que si està clar és que hem suspès l'assignatura contra el Covid, les persones algo hem fet malament que hem retrocedit 4 mesos, a aquestes altures a les portes del nou curs escolar això havia d'estar controlat. L'esport no es pot aturar, l'esport es educació, es salut, és un intercanvi entre les persones i entre tots segur que aconseguirem tornar a la normalitat . Clar que si.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado