Dilluns de l’Obra, aquest pic convidant els autors del llibre “La torrentada”.
OCB Manacor: La torrentada que l’any passat castigà tan severament el poble de Sant Llorenç tornarà a ser protagonista en el pròxim Dilluns de l’Obra
De l’altra, intentar aportar solucions perquè les futures inundacions no facin tant de matx com aquesta. Sota el títol “La torrentada, el llibre”, aquesta conferència tendrà lloc al bar Xarop dia 14 d’octubre, a les 20h.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/10/2019 - 03:58:00
La conferència, que girarà al voltant de l’elaboració del llibre, té dos objectius: d’una banda, deixar constància del que va passar, mirat des de tots els punts de vista que se’ls han ocorregut.

La torrentada, el llibre”, propera conferència dels Dilluns de l’Obra. La torrentada que l’any passat castigà tan severament el poble de Sant Llorenç tornarà a ser protagonista en el pròxim Dilluns de l’Obra, aquest pic convidant els autors del llibre “La torrentada”.

En prinicipi hi assistiran en Josep Cortès, en Guillem Pont, en Tomàs Martínez, en Pau Quina i en Serafí Lliteres, encara que no està confirmada al cent per cent la presència de tothom.

En prinicipi hi assistiran en Josep Cortès, en Guillem Pont, en Tomàs Martínez, en Pau Quina i en Serafí Lliteres, encara que no està confirmada al cent per cent la presència de tothom, els autors del llibre “La torrentada”.

La conferència, que girarà al voltant de l’elaboració del llibre, té dos objectius: d’una banda, deixar constància del que va passar, mirat des de tots els punts de vista que se’ls han ocorregut, per tal que, si en el futur en venen d’altres, hom sàpiga què es va fer a la de l’octubre de 2018.

De l’altra, intentar aportar solucions perquè les futures inundacions no facin tant de matx com aquesta. Sota el títol “La torrentada, el llibre”, aquesta conferència tendrà lloc al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18), dia 14 d’octubre, a les 20.00 hores.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado