Ses Salines
"Voreres i Calçades" és la tipologia d'incidència més reportada per part dels veïns del municipi.
VOX Baleares
El Grupo de VOX en el Parlamento de las Islas Baleares ha presentado al resto de partidos una propuesta de declaración institucional con motivo del 8 de marzo.
Fundació per a l'Esport Balear
Amb aquesta aportació, el fons del CIEIB passa a ser una de les 5 biblioteques de temàtica esportiva amb més volums d’obra de l’Estat
PIMEM
PIMEM valora positivamente el paso dado por el ejecutivo central de aportar 11.000 millones de euros al sector turístico y principalmente pensando en pymes y autónomos.
ANÀLISI BREU DE SA NOSTRA CORONACRISI
Avui he anat pes carrers de Palma i he vist molts de negocis tancats, i m'ha impressionat molt perque fa un mes la cosa no estava tan malament.
CCOO
Ante el debate suscitado en el ámbito político y social, en referencia a cómo se debe proceder al retorno de las actividades económicas.
Consell de Mallorca
La presidenta Cladera i el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí han tancat l'acord, que es materialitzarà en un conveni, en la primera reunió de feina que han mantingut avui.
Pleno del Parlament
El presidente ‘popular’ destaca que “usted ha vuelto de Madrid con las manos vacías: ni ayudas para autónomos y pymes, ni más vacunas para Baleares”.
lataforma Vacunas, Salud y Economía
La delegada del Gobierno ha recibido en audiencia al portavoz de la Plataforma Vacunas, Salud y Economía, quién le ha manifestado sus planteamientos sobre el proceso de vacunación de una serie de colectivos.
Santanyí
La mesura s’ha aprovat en sessió plenària, en la qual s’ha reclamat accelerar el procés de vacunació i l’Ajuntament s’ha mostrat disposat a avançar els doblers per fer-ho.
Página 3 de 2568
Reciente
Visto
Comentado
enquesta

Si hoy fuesen las elecciones municipales en Manacor a quién votaría usted?.

Al PSOE de Núria Hinojosa.
Al Pi de Catalina Riera.
A Coalició per Manacor de Antoni Pastor.
A VOX de Javier F. Puerto.
A la AIPC de Antònia Llodrà.
Al PP de María Antonia Sansó.
Al SyS de Antonio García.
a Unidas/Podemos de Carles Grimalt.
A MÉS-Esquerra de Miquel Oliver.
A Ciudadanos Cs de Esteban Catalá.