El PI
El Pi demana que el Consell revisi tots els comptes dels darrers 7 mesos
Salas: “Hem de demostrar que cada cèntim dels imposts que es paguen estan ben invertits i que no se’n tuda cap”.
el-pi.com 12/02/2024 - 15:30:39

El Pi demana que el Consell revisi tots els comptes dels darrers 7 mesos

Salas: “Hem de demostrar que cada cèntim dels imposts que es paguen estan ben invertits i que no se’n tuda cap”

El portaveu d’El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARSalConsell de Mallorca Antoni Salas, ha demanat al president de la institució insular, Llorenç Galmés, que es faci una revisió de tots els comptes de la casa després del cessament de la fins ara consellera Bonet, acusada de malbaratament per diferents fonts a una etapa anterior.

El Consell de Mallorca maneja molts de milions d’euros de la ciutadania i per respecte als mallorquins i mallorquines hem de demostrar que cada cèntim dels imposts que es paguen estan ben invertits i que no se’n tuda ni se’n malbalbarata cap”.

Salas ha aprofitat per demanar al president Galmés que faci públiques quines són les seves fonts per prendre aquesta decisió i perquè ho ha fet. “Els mallorquins i les mallorquines ho han de saber”. “Hem pogut seguir pels mitjans de comunicació tot el serial de notícies sobre el tema. Sabien més els periodistes, que nosaltres mateixos”, explica Salas.

Hem de demanar que es revisin tots els comptes i negociacions on la consellera va estar present, per si hi hagués qualque anomalia”, recorda Salas. “Injectarem 43 milions d’euros a Tirme. Hi era la consellera? S’ha revistat aquesta intervenció? Estam en l’obligació de demanar-ho perquè nosaltres vàrem confiar en vosaltres i hi votarem a favor”, explica. “Amb contractes i negociacions com aquesta s’ha de tenir la màxima transparència”, recorda.

El Consell de Mallorca maneja molts de milions d’euros de la ciutadania i per respecte als mallorquins i mallorquines hem de demostrar que cada cèntim dels imposts que es paguen estan ben invertits i que no se’n tuda ni se’n malbarata cap”, explica Salas. “Tenim l’obligació de ser transparents i de ser mereixedors de la confiança que ens ha depositat el nostre poble”.

El portaveu ha volgut recordar la presumpció d’innocència i que ha de ser la justícia qui faci la seva tasca d’investigar les presumptes irregularitats de les quals s’acusen la consellera sortint.

 

Reciente
Visto
Comentado