EUIB
ESQUERRA UNIDA APOSTA PER UN SUMAR, FRONT AMPLE
Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB), ha celebrat una assemblea interinsular, amb l'objectiu de tractar de posar fil a l'agulla per la construcció de Sumar a les Illes Balears.
premsaeuib 11/02/2024 - 11:19:54

ESQUERRA UNIDA APOSTA PER UN SUMAR, FRONT AMPLE

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB), ha celebrat una assemblea interinsular, amb l'objectiu de tractar de posar fil a l'agulla per la construcció de Sumar a les Illes Balears. Des del naixament de SUMAR, EUIB sempre ha apostar per la seva construcció, desenvolupament i afiançament a nivell territorial aquí a les Illes Balears. 

En aquesta assemblea les conclusions han estat clares, es vol jugar un paper protagonista en la construcció d'aquest subjecte polític, que ha de ser el lloc per reorganitzar l'espai de l'esquerra amb una forta i marcada vocació transformadora,, per esdevenir un front ample. 

En aquesta línea EUIB s'ha vist procliu a entendres amb totes les forces polítiques que varen fer neixer la coalició de SUMAR MÉS. I aquestes tinguin un paper  protagonista en la configuració d'aquest espai. 

En Aquesta línea, Esther Piñeiro, la coordinadora Insular d'Esquerra de Menorca - Esquerra Unida ha manifestat, :"Tenim una nova oportunitat de trobar-nos aquelles que sempre hem estat allà mateix i aquelles que mai han estat i que defensen una transformació de la nostra realitat quotidiana.. No podem perdre aquesta oportunitat per que ens jugam el futur dels propers 20 anys.

Per altre banda, el coordinador General d'EUIB, Juanjo Martínez ha afegit " Volem tenir un paper clau en la construcció de SUMAR,  Posarem tot el capità humà, material i programàtic al servei del projecte."


Reciente
Visto
Comentado