Felanitx
L'Ajuntament de Felanitx ha contractat, per un període de 6 mesos, un total de 23 persones gràcies al projecte SOIB Reactiva 2022
Aquest mes de gener l'Ajuntament de Felanitx ha posat en marxa el projecte SOIB REACTIVA 2022.
felanitx.org 24/01/2023 - 13:36:52

L'Ajuntament de Felanitx ha contractat, per un període de 6 mesos, un total de 23 persones gràcies al projecte SOIB Reactiva 2022

Aquest mes de gener l'Ajuntament de Felanitx ha posat en marxa el projecte SOIB REACTIVA 2022. Es tracta d’un programa, amb un pressupost de 281.149,50 euros, promogut pel SOIB i finançat per la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals.

FELANITX REACTIVA 2022 és un projecte de contractació pública en ajuntaments dirigit a persones aturades que presenten dificultats per inserir-se en el mercat de treball, amb l'objectiu d’adquirir experiència professional i/o de mantenir les seves competències professionals per tal de millorar l’ocupabilitat.

A través d'aquest programa l'Ajuntament de Felanitx ha contractat, per un període de 6 mesos, un total de 23 persones; un auxiliar administratiu, dos oficials de primera de neteja/jardineria, i 20 peons de neteja/jardineria. Les noves incorporacions porten a terme funcions de suport al departament de desenvolupament local amb tasques de gestió administrativa i suport a la brigada municipal de Felanitx amb el manteniment i neteja d’espais públics.

El passat 13 de gener, el batle de Felanitx i la regidora de formació i ocupació, van donar la benvinguda a les noves persones treballadores i els van encoratjar a iniciar aquest projecte amb il·lusió.

 

Reciente
Visto
Comentado