EUIB
EUIB CELEBRA L'INCREMENT DEL 2% DEL SOU DELS FUNCIONARIS
Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB), ha celebrat avui dematí la notícia de l'increment salarial del 2% als funcionaris.
prensaeuib 22/10/2021 - 15:09:55
EUIB CELEBRA L'INCREMENT DEL 2% DEL SOU DELS FUNCIONARIS
 
Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB), ha celebrat avui dematí la notícia de l'increment salarial del 2% als funcionaris. Més després de l'exigència d'EUIB als pressupostos de l'any passat, on va exigir complir amb el resultat del diàleg social d'incrementar el salari un 2.9%. 

EUIB, per tant s'ha mostrat satisfeta de que el Govern hagi complit amb la seva paraula amb els sindicats, fruit de la negociació col·lectiva, així com amb la formació d'esquerres, ja que votaren a favor dels pressupostos del 2021, amb la condició d'aquest increment. EUIB recorda que durant aquest any es va produir l'increment salarial del 0.9%. 

La implicació d'EUIB, va arribar a provocar la participació del diputat de la formació dins Unides Podem, a realitzar un mítin explicant la tasca de pressió parlamentaria durant una mobilització front a les portes del Parlament. Així com abandonar el ple per escoltar als sindicats que s'estaven manisfestant. Amb aquest increment les Illes Balears tindran el mateix increment salarial que la resta d'administracions públiques. Així com veuran millorades les seves condicions de vida els 44.000 funcionaris d'aquesta comunitat que veuran incrementat el seu salari. 

D'aquesta manera la formació d'esquerres, veu satisfeta la seva demanda i anima a sindicats i al Govern a seguir negociant dins el marc del diàleg social com a mecanisme democràtic per seguir fent avançar la societat. 
 
 
Reciente
Visto
Comentado