Santanyí
Santanyí presenta els llibres guanyadors dels premis de narrativa i poesia
Com ja és tradició en el marc de les Festes de Sant Jaume
ajsantanyi.net 25/07/2021 - 12:20:20

Santanyí presenta els llibres guanyadors dels premis de narrativa i. poesia

Com ja és tradició en el marc de les Festes de Sant Jaume, el municipi de Santanyí ha presentat aquest cap de setmana l’edició dels llibres dels Premis de Literaris Vila de Santanyí. La Casa de Cultura Ses Cases noves va ser el lloc escollit per poder tocar i fullejar per primera vegada el XXXVI Premi Bernat Vidal i Tomàs de Cristina Àlvarez Roig titulat Firmament obert, i Els proscrits de Sant Fe de Josep Masanés Nogués, obra guanyadora de la quarta edició del Premi Antoni Vidal Ferrando de narrativa.

Tant la regidora de Cultura, Ricarda Vicens, com la batlessa de Santanyí, Maria Pons, han destacat el seu goig per poder tornar a celebrar l’acte de presentació dels llibres guanyadors dels premis de narrativa, ja que per mor de la pandèmia, l’any passat no va ser possible. Des de l’Ajuntament també s’ha volgut destacar la bona salut de la cultura al municipi i d’aquests premis literaris, i com la cultura és i seguirà sent un pilar fonamental del municipi.

En paraules de Vicens: “haver rebut tantes obres ens dóna a entendre que Santanyí té estirada per als creadors, i això ens omple d’alegria. La regidoria de Cultura fa molta feina perquè el municipi sigui viu i actiu amb temes culturals tot i les dificultats del darrer any i mig, i haver tingut més de 75 obres candidates als premis literaris n’és un gran exemple”.

El Premi Antoni Vidal Ferrando està guardonat amb 5.000 € més la publicació de l’obra, i el Premi Bernat Vidal i Tomàs amb 3.500 €, i també la publicació. Els dos volums han estat publicats per Adia Edicions, editats per Pau Vadell i ben aviat es podran trobar a les llibreries. Els dos autors han estat acompanyats en tot moment per amics i familiars en un acte emotiu celebrat al pati de la casa de cultura. A més, l’acte va comptar amb la presència de la família de Bernat Vidal i Tomàs, i amb el mateix Antoni Vidal Ferrando, entre els assistents.

 

Reciente
Visto
Comentado