CAIB
COVID-19: Dades de la incidència de la pandèmia als centres educatius de les Illes Balears
Cap positiu entre el professorat de les Illes Balears.
caib.es 21/06/2021 - 16:39:29
COVID-19: Dades de la incidència de la pandèmia als centres educatius de les Illes Balears

Cap positiu entre el professorat de les Illes Balears

27 estudiants amb PCR positiva, la majoria a Mallorca

4 grups en quarantena a 4 centres educatius de Balears

Gairebé el 70% de professionals dels centres educatius ja han rebut la pauta completa

Les dades recollides fins divendres 18 de juny als centres educatius de les Illes Balears i les d’EDUCOVID (unitat específica de Salut destinada a seguir els casos a l’àmbit educatiu) mostren que el nombre de contagis als centres educatius continua baix.

Aquesta setmana no s’ha notificat cap positiu entre el professorat de les Illes Balears.

Del total d’alumnat de Balears, al voltant de 190.000, s’han notificat 27 estudiants amb PCR positiva, davant els 34 de la setmana anterior, xifra que suposa el 0,01 % de l’alumnat, la majoria a Mallorca (25), a Eivissa (1) i a Menorca (1). La majoria d’aquest alumnat és positiu per contacte fora del centre educatiu ja que els estudis de contacte que es realitzen als centres són en la seva majoria negatius.

Hi ha 4 grups en quarantena, tots 4 declarats aquesta setmana passada a 4 centres educatius, 3 a Mallorca i 1 a Menorca. Això suposa el 0,05 % dels 8.000 grups de les Illes Balears. 

Quant a la vacunació, a dia 18 de juny, hi ha 23.293 professionals educatius de les Illes Balears  vacunats amb la primera dosi el que suposa el 85 % del total, mentre que ja compten amb la pauta completa 18.988 professionals educatius, el que suposa el 69,3% del total.

Tot i les bones dades, cal no oblidar que s’ha d’extremar la precaució i que s’han de mantenir totes les mesures de prevenció als centres educatius.

Es pot consultar tota la informació de seguiment de la COVID-19 als centres educatius no universitaris detallada per etapes educatives i per illes en l’apartat «Informes EDUCOVID» del lloc web de la Conselleria d’Educació i Formació Professional. Aquesta informació s’actualitza cada quinze dies.
 
 
Reciente
Visto
Comentado