PIMECO
El petit i mitjà comerç reclama ajudes de veritat, periòdiques i mensuals, per al sector que està en situació agònica
BASTA JA. ESTAM ARRUINATS.
pimeco.com 23/01/2021 - 09:34:29

El petit i mitjà comerç reclama ajudes de veritat, periòdiques i mensuals, per al sector que està en situació agònica

BASTA JA. ESTAM ARRUINATS

PIMECO s’ha sumat a la manifestació convocada avui en contra de la política del Govern de les Illes Balears per fer front a la pandèmia


Pimeco s’ha sumat avui a la manifestació motoritzada de protesta per la mala gestió del Govern de les Illes Balears front a la crisi provocada per la COVID19. Segons Pimeco, el sector del comerç es troba en una situació d’extrema gravetat i reclama a les autoritats ajudes directes mensuals, periòdiques, que permetin respirar al petit i mitjà comerciant. 

Pimeco denuncia que les ajudes institucionals destinades al petit comerç són ridícules i no arriben a tots els afectats.“Compartim les angoixes del sector empresarial i exigim als governants que facin feina molt dur, que sen vagin a Madrid, a on faci falta per a que l’autònom, el petit empresari, tengui ajudes de veritat, no ajudes en compta-gotes com hem tengut fins ara” afirma la vicepresidenta de Pimeco, Carolina Domingo. 

Segons Pimeco, si el Govern no dóna aquestes ajudes directes, el futur del sector és molt negre. Cada dia són més els petits i mitjans comerços que han de baixar la barrera perquè no poden suportar la pressió fiscal a la que estan sotmesos, més pagar despeses de lloguer, personal, etc. 

El President de Pimeco, Toni Fuster, manté que Pimeco s'ha sumat a aquesta manifestació per denunciar la mala gestión de les ajudes.

El President de l’Associació comercial de Los Geranios i membre de la Junta directiva de Pimeco, Mateu Cunill, afirma que a Palma la situació del comerç és lamentable, no hi ha ningú als carrers i les rebaixes no funcionen. “Són molts els que no podran arribar al mes de juny” afirma.

 

Reciente
Visto
Comentado