NOVA SECCIÓ SOBRE NETEJA VIÀRIA AL WEB DE MEDI AMBIENT.
El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manacor obre una nova secció sobre neteja viària al seu web corporatiu: www.residusmanacor.cat/neteja-viaria
Finalment, des del departament han volgut denotar que per motiu de la pandèmia del coronavirus el servei de neteja viària pot veure's alterat en compliment dels protocols de neteja i desinfecció recomanats.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/05/2020 - 08:44:00
El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manacor obre una nova secció sobre neteja viària al seu web corporatiu: www.residusmanacor.cat/neteja-viaria.

NOVA SECCIÓ SOBRE NETEJA VIÀRIA AL WEB DE MEDI AMBIENT. El web del departament de Medi Ambient www.residusmanacor.cat obre la nova secció. El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manacor obre una nova secció sobre neteja viària al seu web corporatiu: www.residusmanacor.cat/neteja-viaria.

Segons Medi Ambient, “el servei de neteja viària ha de tenir vocació de proximitat amb el ciutadà, que doni gran importància a l’agranada manual". La neteja mixta, amb màquina agranadora i bufador, és el complement de l’agranada manual que ofereix mobilitat i rapidesa en la neteja. A més, la neteja convencional es veu reforçada per una neteja amb aigua a pressió dels espais més transitats o sensibles, com les places i els carrers per vianants.

A la secció web, s’hi poden descarregar els plànols que especifiquen les freqüències de neteja de cada nucli urbà del municipi de Manacor, indicant els dies de la setmana que es neteja cada carrer. Finalment, des del departament han volgut denotar que per motiu de la pandèmia del coronavirus el servei de neteja viària pot veure's alterat en compliment dels protocols de neteja i desinfecció recomanats per les autoritats sanitàries.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Esperemos y deseemos que funcione