Un any més el mestre Dani Domínguez continuarà aquest nou curs escolar
Dojo Muratore Manacor: Un any més el mestre Dani Domínguez continuarà aquest nou curs escolar impartint classes de Judo a l´escola de Costitx tots els dilluns de 15.30h a 17h
Cal destacar que aquest any , sera el 5e any consecutiu que els nins i nines de Costitx poren disfrutar del Judo divertit ,complet i educatiu del Dojo i s´ha consolidat un grup de judoques.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/10/2019 - 02:23:00
15.30h a 17h .El passat dilluns 23 de Setembre, gràcies a la direcció, mestres i amipa del Centre ,tots els nins de l´escola varen gaudir d´uns tallers-demostracio de judo.

El Dojo Muratore Manacor i comarcas continuarà a Costitx. Un any més el mestre Dani Domínguez continuarà aquest nou curs escolar impartint classes de Judo a l´escola de Costitx tots els dilluns de 15.30h a 17h .El passat dilluns 23 de Setembre, gràcies a la direcció, mestres i amipa del Centre ,tots els nins de l´escola varen gaudir d´uns tallers-demostracio de judo.

Cal destacar que aquest any , sera el 5e any consecutiu que els nins i nines de Costitx poren disfrutar del Judo divertit ,complet i educatiu del Dojo i s´ha consolidat un grup de judoques amb moltes ganes d´aconseguir cualque dia el Cinturó Negre o el Blanc-Vermell com el seu Mestre.

Es tan grossa l´il.lusió i motivació que mostren aquets judoques que molts d´ells han continuat venguent a judo durant l´estiu al Dojo de la plaça Sant Jaume amb l´esforç i organització quels suposava venir fins a Manacor, moltes gracies per tot!.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado