Marga Coll serà la responsable de donar el sus a aquest cicle de cuina
L’ajuntament d’Inca organitza durant els mesos d’agost, setembre i octubre el primer Tast de receptes amb productes de temporada al mercat el darrer dijous de cada mes
Per aquest motiu organitzam aquests showcookings amb l’objectiu de dinamitzar el mercat i alhora promoure la cuina mallorquina i els productes locals”, ha assenyalat María José Fernández, delegada de Mercats.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/08/2019 - 02:14:00
D’aquesta manera, el darrer dijous de cada mes es podrà gaudir de cuina en viu a la Plaça d’Orient, amb showcookings de destacats xefs de la ciutat.

Cuina en viu al Mercat d’Inca. L’ajuntament d’Inca organitza durant els mesos d’agost, setembre i octubre el primer Tast de receptes amb productes de temporada al mercat. D’aquesta manera, el darrer dijous de cada mes es podrà gaudir de cuina en viu a la Plaça d’Orient, amb showcookings de destacats xefs de la ciutat.

Marga Coll serà la responsable de donar el sus a aquest cicle de cuina en viu al mercat, el pròxim dijous 29 d’agost. La xef, propietària de ‘La Barra de Miceli’ ubicada al Mercat Cobert d’Inca, cuinarà en directe un tàrtar de tomàtigues amb sardines curades. Desprès, serà el torn del cuiner Joan Marc, propietari de Joan Marc Restaurant, que realitzarà el showcooking dijous 26 de setembre. Per últim, el xef Tomeu Torrens del Celler Can Amer cuinarà en viu al mercat d’Inca dijous 31 d’octubre.

El Dijous és un dels mercats més grans i més importants de Mallorca. I volem que sigui així durant molts d’anys més. Per aquest motiu organitzam aquests showcookings amb l’objectiu de dinamitzar el mercat i alhora promoure la cuina mallorquina i els productes locals”, ha assenyalat María José Fernández, delegada de Mercats de l’Ajuntament d’Inca. Els showcookings es realitzarà durant el mercat d’Inca a la Plaça d’Orient. Tots els interessants podran emportar-se la recepta a casa, que es repartirà a les paradetes del Dijous.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado