- Coordinador Tècnic d’Esports i Turisme: Mateu Cañellas Martorell
L’ajuntament d’Inca consolida el seu organigrama amb la incorporació de 6 persones com a personal eventual en aquesta nova legislatura
Després de 4 anys de molta feina, el municipi disposa d’un gran potencial per posicionar-se com a referent en àrees cabdals com cultura o esports, entre d’altres, i s’ha de seguir avançant i desenvolupant projectes.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/08/2019 - 02:56:00
6 persones com a personal eventual en aquesta nova legislatura. Per cobrir aquests càrrecs, des del consistori s’ha fet un esforç per la captació de talent i han cercat perfils tècnics que aportin un valor afegit.

Inca consolida el seu organigrama amb la incorporació de personal eventual de perfil tècnic. L’ajuntament d’Inca consolida el seu organigrama amb la incorporació de 6 persones com a personal eventual en aquesta nova legislatura. Per cobrir aquests càrrecs, des del consistori s’ha fet un esforç per la captació de talent i han cercat perfils tècnics que aportin un valor afegit a l’equip de govern.

Amb la incorporació d’aquests 6 nous professionals amb una àmplia experiència es vol donar una passa endavant i impulsar un salt qualitatiu en departaments estratègics, com per exemple participació o educació. Després de 4 anys de molta feina, el municipi disposa d’un gran potencial per posicionar-se com a referent en àrees cabdals com cultura o esports, entre d’altres, i s’ha de seguir avançant i desenvolupant projectes de gran importància per a la ciutadania.

Les noves incorporacions destaquen pel seu perfil tècnic i permetran, encarà més si cau, la professionalització de la plantilla. “Estam molt il·lusionats amb les noves incorporacions. De ben segur que la seva experiència, sòlida trajectòria professional i knowhow ens ajudaran a assolir els nostres objectius i desenvolupar de manera òptima tots els projectes.”, ha assenyalat el Batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Personal eventual que s’incorpora a l’Ajuntament d’Inca:

- Cap de Gabinet de Batlia i Coordinació Institucional: Xavier Villalonga Rubiales.

- Coordinador Tècnic d’Esports i Turisme: Mateu Cañellas Martorell

- Coordinadora de Comunicació i Relacions amb la Ciutadania: Edelmira Oses Gil

- Coordinador de Formació i Educació: Biel Payeras Torrandell

- Coordinadora de Promoció Cultural: Catalina Mayol Salas

- Coordinadora de Participació i Joventut: Simona M. Payeras Serra.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


2
1
Virgilin
Quina pardalada...
Incanosomtots
que pena que els regidors del pacte d'Inca siguin tan incompetents i se'ls hagi de posar coordinadors perquè funcioni alguna cosa al poble, però bé venga endollats i besa culs de l'alcalde, això passa quan el cervell no dóna per més que per jugar amb els diners dels inquers