SERGIO PALOMARES, DARRER FITXATGE DEL CONECTABALEAR.
El Club Volei Manacor gaudirà d’una plantilla de Superlliga ben completa, ja que acaba d’anunciar la incorporació del juvenil mallorquí procedent del CV Pòrtol, Sergio Palomares
Es un jugador sense complexes i potser un dels millors de la seva generació a Baleares. Per aquestes raons, el tècnic Jaume Febrer ha posat l’ull en aquest jugador cedit per el CV Pòrtol.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/08/2019 - 06:08:00
Sergio Palomares va quedar tercer de Balears amb el seu equip de Pòrtol la passada temporada, i alhora ha format part en succesives ocasions de la selecció balear de volei.

SERGIO PALOMARES, DARRER FITXATGE DEL CONECTABALEAR. El Club Volei Manacor gaudirà d’una plantilla de Superlliga ben completa, ja que acaba d’anunciar la incorporació del juvenil mallorquí procedent del CV Pòrtol, Sergio Palomares. Amb només 19 anys, el jugador receptor atacant exhibeix atreviment en el joc, alhora que ha mostrat altes qualitats i potència en atac i servei. Es un jugador sense complexes i potser un dels millors de la seva generació a Baleares. Per aquestes raons, el tècnic Jaume Febrer ha posat l’ull en aquest jugador cedit per el CV Pòrtol.

Jaume Febrer pensa que la seva incorporació pot aportar un gran salt de qualitat. Sergio Palomares passa així a formar part de l’equip ConectaBalear i veu el somni complert de tot jove de la seva edat que ha crescut en la cantera del seu club a partir dels 7 anys en les categories més inferiors, fins passar a la lliga sénior masculina de primera divisió nacional.

El Club Volei Manacor ha volgut agraïr al CV Pòrtol la cessió del jugador i ha destacat del club amic que “fa també un acte de generositat, fent possible el somni del jugador”. Per la seva banda, Palomares ha afirmat que no pot tenir més que paraules d’agraïment i il.lusió. “Es un somni que no desaprofitaré. Vull que els qui han tengut fe en mi, no es sentin defraudats. Ho donaré tot per l’equip i l’afició”. Sergio Palomares va quedar tercer de Balears amb el seu equip de Pòrtol la passada temporada, i alhora ha format part en succesives ocasions de la selecció balear de volei.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado