El Voleibol Manacor ratifica a Catalina Julve en la jefatura de prensa.
Cati Julve seguirá siendo la Jefe de Prensa del Voley Manacor porque el club está encantado de su profesionalidad y las crónicas oficiales
Un equipo de Superliga también se mantiene vivo por las entrevistas y crónicas que se convierten en historia a partir de un partido o un hecho relacionado con el Club.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/08/2019 - 21:27:00
Por eso nosotros seguimos ilusionados y contando con la profesionalidad de la jefa de prensa: Cati Julve!. Para el Superliga ConectaBalear/CV Manacor.

Manacor: Un equipo de Superliga también se mantiene vivo por las entrevistas y crónicas que se convierten en historia a partir de un partido o un hecho relacionado con el equipo. Por eso nosotros seguimos ilusionados y contando con la profesionalidad de la jefa de prensa: Cati Julve!.

Un equip de Superlliga també es manté viu per les entrevistes i cròniques que esdevenen a partir d'un partit o un fet relacionat amb l'equip. Per això nosaltres seguim il.lusionats i comptant amb la professionaltat de la cap de premsa: Cati Julve!.

El Club Volei Manacor tanca definitivament el disseny del seu equip de Superlliga ConectaBalear per la temporada 2019-20 amb les incorporacions del veterà Juan Angel Rey i del jove Sebastià Gibanel.

Rey, amb 33 anys, s’incorpora novament com a receptor atacant. El jugador que pertany al Club Volei Manacor, és un home de la casa, té experiència en la Superlliga ja que repeteix temporada i també fou artífex juntament amb la resta de companys de l’ascens a SM2.

El club ha premiat la seva fidelitat i permanença al projecte reservant-li un lloc a l’equip. Gibanel, de 19 anys, és també receptor atacant, però pot jugar alhora com a lliure.

Deixa l’equip juvenil per fer el bot a la Superlliga. el més benjamí del grup prové de la cantera de Manacor i ha mostrat maneres i constància en el seu pas per les distintes categories tancant un any molt positiu, en el que l’equip juvenil ha quedat en la quarta posició del campionat d’Espanya de clubs.

Ambdós jugadors han expresat la seva il.lusió i alegria per entrar dins els plans de l’entrenador Jaume Febrer, i esperen aportar punts i temps de joc dins la pista. El Club Volei Manacor, reforça amb les dues apostes, la seva política de fitxatges locals, afegida als estrangers i nacionals per conformar un equip d’èlit. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
pedro
cati, una mujer extraordinaria