Grimalt ha dit que hi ha dues ordenances d'aplicació
Manacor multarà al Coliseo Balear per penjar publicitat taurina per incompliment de l'ordenança reguladora el municipi es va declarar antitaurí el juliol de 2015
Durant la propera tardor s'estudiarà la fusió dels dos reglaments perquè no hi hagi dubtes i es pugui aplicar la normativa unificada a partir de gener de 2020", ha concretat Carles Grimalt.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/08/2019 - 11:20:00
Sant Joan, Costitx, Consell, Esporles, Puigpunyent, Deià, Campanet, Manacor, Santa Margalida, Lloseta, Porreres, Algaida, Capdepera, Santa Maria del Camí, Sencelles i Artà.

Manacor multarà al Coliseo Balear per penjar publicitat taurina. El municipi es va declarar antitaurí el juliol de 2015. El regidor d'Activitats i Serveis Generals de l'Ajuntament de Manacor, Carles Grimalt, ha instat els serveis jurídics municipals a estudiar la imposició d'una sanció a Coliseo Balear per incompliment de l'ordenança reguladora de publicitat. Segons Grimalt, la promotora de la corrida de toros d'aquest divendres a Ciutat ha fixat cartells que promocionen aquest acte en indrets no permesos.

"Manacor es va declarar municipi antitaurí el juliol de 2015 i no s'ha respectat", ha recordat el regidor, que s'ha mostrat indignat per l'espargiment de publicitat taurina pertot arreu de la ciutat, durant aquest dijous i divendres. Grimalt ha dit que hi ha dues ordenances d'aplicació pel que fa a repartiment de publicitat i que alguns punts no són prou clars quant a la regulació de sancions, però que així i tot s'està estudiant imposar una sanció per la promoció de l'espectacle taurí fora dels conductes reglamentaris.

"Durant la propera tardor s'estudiarà la fusió dels dos reglaments perquè no hi hagi dubtes i es pugui aplicar la normativa unificada a partir de gener de 2020", ha concretat Carles Grimalt. A més de Manacor, hi ha 16 municipis més declarats antitaurins: Sant Joan, Costitx, Consell, Esporles, Puigpunyent, Deià, Campanet, Manacor, Santa Margalida, Lloseta, Porreres, Algaida, Capdepera, Santa Maria del Camí, Sencelles i Artà. Texto escrito por Miquel Barceló de Ara/Balears en su sección de la Part Forana, edita la Agencia Manacor Noticias.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


3
1
Gilberto
actual govern 🤮
Perico
Carlitos no se entera, un ayuntamiento no puede prohibir propaganda taurina al ser una actividad autorizada y plenamente legal. Si insiste nos costará dinerito de los ciudadanos, así que conviene que se asesore antes de meter la pata.
Mateo
Si hay libertad de expressió y de pensament que coñons dit equest rokero que denunsieran és Coliseu? Si té egraden és toros veten y so no, a escoltar música etc etc!!!! Felterie més que equest personajes té a quin de di lo que has de ve!!!preocupevos que Manacor estigui més net y tots contents.