El termini de presentació de les candidatures finalitza el pròxim 4 d’octubre.
L’ajuntament d’Inca convoca una nova edició dels premis Dijous Bo 2019: Guardons que any rere any reconeixen aquelles persones, entitats o institucions que hagin dut a terme una activitat destacada
Les propostes han d’anar acompanyades d’una instància que acredita les causes de la candidatura, el currículum vitae del candidat o candidat i un mínim de 10 signatures que donin suport a la candidatura.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/08/2019 - 11:11:00
Forma rellevant per la seva aportació al progrés de la ciutat o que hagin contribuït a la salvaguarda dels valors relacionats amb la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme, o derivats d’una trajectòria exemplar.

Oberta la convocatòria del Premi Dijous Bo 2019. L’ajuntament d’Inca convoca una nova edició dels premis Dijous Bo. Guardons que any rere any, reconeixen aquelles persones, entitats o institucions que hagin dut a terme una activitat destacada en benefici de la societat inquera, que hagin destacat de forma rellevant per la seva aportació al progrés de la ciutat o que hagin contribuït a la salvaguarda dels valors relacionats amb la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme, o derivats d’una trajectòria exemplar que hagi incidit en aquests camps.

Aquests premis són una oportunitat per reconèixer persones i empreses que són referents per a molts inquers i inqueres i transmeten valors molt positius als ciutadans. I esperem que aquesta nova convocatòria torni a ser molt participava”, ha destacat Alice Weber, regidora de cultura de l’Ajuntament d’Inca.

El termini de presentació de les candidatures finalitza el pròxim 4 d’octubre. Les propostes han d’anar acompanyades d’una instància que acredita les causes de la candidatura, el currículum vitae del candidat o candidat i un mínim de 10 signatures que donin suport a la candidatura.

La Comissió Informativa de Ciutadania i Drets Socials és l’encarregada de resoldre les propostes de candidatures presentades en el marc d’aquesta convocatòria. Una vegada decidida la proposta de concessió dels premis Dijous Bo, s’eleva a la consideració del Ple de l’Ajuntament d’Inca, que ha d’aprovar-la per majoria simple.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado