El situa un cop més entre els grans del teatre català, més encara amb la interpretació
L'Ajuntament de Manacor es congratula de l'obtenció del premi Butaca al millor actor de repartiment per part del manacorí Toni Gomila
Desitjar-li sort en la participació en el Festival Grec de Barcelona amb l'obra "Rostoll Cremat", un muntatge en el qual, a més de Toni Gomila, actuen també els manacorins Joan Toni Sunyer i Xesca Vadell entre altres actors.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/07/2019 - 12:07:00
Després del gran èxit obtingut amb "Acorar", el guardó obtingut per la seva actuació a "La bona persona de Sezuan", una producció Teatre Nacional de Catalunya i La Perla 29.

L'Ajuntament de Manacor es congratula de l'obtenció del premi Butaca al millor actor de repartiment per part del manacorí Toni Gomila. Després del gran èxit obtingut amb "Acorar", el guardó obtingut per la seva actuació a "La bona persona de Sezuan", una producció Teatre Nacional de Catalunya i La Perla 29.

El situa un cop més entre els grans del teatre català, més encara amb la interpretació d'un personatge que traspua tendresa, bondat i innocència però que, com tots els humans, ha de sobreviure en un món de vegades hostil i poc comprensiu amb els valors que el poden fer millor.

Així mateix el consistori aprofita l'avinentesa per desitjar-li sort en la participació en el Festival Grec de Barcelona amb l'obra "Rostoll Cremat", un muntatge en el qual, a més de Toni Gomila, actuen també els manacorins Joan Toni Sunyer i Xesca Vadell entre altres actors.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado