Andreu Mesquida, president, ha confirmat que es produiran noves renovacions
El Voleibol Manacor anuncia la renovació de dos homes de la casa que ja s’estrenaren la passada temporada a Superlliga: Ells són Joan Francesc Cabrer de 24 anys i 192 cm d’alçada i Andreu Català de 23 anys i 184 cm
Per la seva banda, l’entrenador Jaume Febrer és optimista respecte d’aquest segon any de militància a Superlliga i ja ha confirmat que lluitarà per consolidar el ConectaBalear a la màxima divisió nacional.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/07/2019 - 03:28:00
Per la seva part, Joan Francesc Cabrer va compartir posició amb els receptors Caetano Filter i Xesc Mesquida, configurant un tercet eficient per la banda esquerra de la pista de joc.

CABRER I CATALÀ RENOVEN PER EL PROJECTE DEL CONECTABALEAR. El Club Volei Manacor continua amb el seu projecte de disseny de l’equip de Superlliga ConectaBalear per la temporada 2019-20 i ho fa tenint molt en compte que l’escuadra tornarà tenir jugadors locals i reforços nacionals i estrangers.

Avui el club anuncia la renovació de dos homes de la casa que ja s’estrenaren la passada temporada a Superlliga i esdevingueren peces essencials en el joc. Ells són el receptor atacant Joan Francesc Cabrer, de 24 anys i 192 cm d’alçada, i el lliure Andreu Català, de 23 anys i 184 cm.

La passada temporada, el lliure Andreu Català fou jugador indiscutible en la pista protagonitzant un joc de menys a més a mesura que l’equip anava prenent el pols i l’experiència a la màxima competició.

La passada temporada, el lliure Andreu Català fou jugador indiscutible en la pista protagonitzant un joc de menys a més a mesura que l’equip anava prenent el pols i l’experiència a la màxima competició nacional. Per la seva part, Joan Francesc Cabrer va compartir posició amb els receptors Caetano Filter i Xesc Mesquida, configurant un tercet eficient per la banda esquerra de la pista de joc. Cabrer va patir una lesió a la mà a principi de temporada però va poder remuntar i guanyar-se el seu lloc a l’equip de Jaume Febrer.

El club ha expressat la seva satisfacció per aquestes dues renovacios per un any més perquè “representen la continuitat del projecte i l’aposta pels valors esportistes locals”. Andreu Mesquida, president del club ha confirmat que es produiran noves renovacions, alhora que s’anunciaran nous fitxatges de centrals i receptors. Per la seva banda, l’entrenador Jaume Febrer és optimista respecte d’aquest segon any de militància a Superlliga i ja ha confirmat que lluitarà per consolidar el ConectaBalear a la màxima divisió nacional.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado