El projecte cinema és l'obra dels manacorins Joan Barceló Rigo i Antoni Truyols
"Gràcies a la coordinació del Consell Insular de Menorca i dels municipis d'Alaior, Ferreries, Es Mercadal i Ciutadella, s'oferiran 4 projeccions del llargmetrage LOKUS i es va estrenar el 16 de maig a Manacor
Els intèrprets, tots mallorquins, són Lluc Rosselló, Margalida Amengual, Xisca Rotger, Cecilia Genovart, Toni Gelabert , Margalida Galmés, Xesca Forteza. Luís Arboledas, Marga Alajarin, Toni Leon....
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/07/2019 - 14:58:00
Divendres, 12 de juliol, al pati del Centre Internacional de Gravat de Alaior, a les 21.30 hores Dissabte, 13 de juliol, a l’Auditori de Ferreries, a les 21:00 h. Diumenge, 14 de juliol, al Centre de Convencions Es Mercadal, a les 20.30 hores.

"Gràcies a la coordinació del Consell Insular de Menorca i dels municipis d'Alaior, Ferreries, Es Mercadal i Ciutadella, s'oferiran 4 projeccions del llargmetrage LOKUS una obra que en paraules del seu autor, Ponç Pons, " és una comèdia que explora els sentiments de soledat, amor, depressió, amistat, sexe, el pas del temps ... i ha protagonitzat les vicissituds vitals d’un grup de personatges de tendresa i d’una humanitat profunda i dolorosa.

El projecte d'adaptació al cinema és l'obra dels manacorins Joan Barceló Rigo i Antoni Truyols. Els intèrprets, tots mallorquins, són Lluc Rosselló, Margalida Amengual, Xisca Rotger, Cecilia Genovart, Toni Gelabert , Margalida Galmés, Xesca Forteza. Luís Arboledas, Marga Alajarin, Toni Leon.... La pel·lícula es va estrenar el 16 de maig a Manacor, amb una bona acollida del públic, i s'han programat diversos espectacles a les ciutats de Mallorca durant aquest estiu.

A Menorca , les dades de projecció són les següents:

Divendres, 12 de juliol, al pati del Centre Internacional de Gravat de Alaior, a les 21.30 hores.

Dissabte, 13 de juliol, a l’Auditori de Ferreries, a les 21:00 h.

Diumenge, 14 de juliol, al Centre de Convencions Es Mercadal, a les 20.30 hores.

Dissabte 20 de juliol a Can Saura, Ciutadella, a les 20:00 h."

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado