EL CONECTABALEAR ENGEGA LES RENOVACIONS AMB MESQUIDA I PALACIOS
El Volei Manacor ha posat en marxa la maquinària per dissenyar l’equip de Superlliga amb les renovacions de peces clau i que representen l’aposta del club pels jugadors locals, Xesc Mesquida i Pedro Palacios
Xesc Mesquida ha afirmat sentir-se orgullós de renovar un any més amb el ConectaBalear ja que “suposa un nou repte personal i per el club, tota vegada que hem consolidat la categoria”.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/07/2019 - 12:09:00
Superlliga amb les renovacions de peces clau que són de Manacor i que representen l’aposta del club pels jugadors locals. Es tracta del receptor atacant Xesc Mesquida i el colocador Pedro Palacios.

EL CONECTABALEAR ENGEGA LES RENOVACIONS AMB MESQUIDA I PALACIOS. El Club Volei Manacor ha posat en marxa la maquinària per dissenyar l’equip de Superlliga amb les renovacions de peces clau que són de Manacor i que representen l’aposta del club pels jugadors locals. Es tracta del receptor atacant Xesc Mesquida i el colocador Pedro Palacios.

Mesquida, de 25 anys i Palacios de 33, són alguns dels artífex de l’ascens de l’equip a Superlliga 2 al 2017 i a Superlliga 1 l’any passat. Ells han viscut l’etapa més brillant del club i ara la directiva torna a comptar amb ells en agraïment a la seva dedicació i fidelitat al projecte, no de bades són jugadors de la casa que han crescut i s’han format en la cantera. La passada temporada, ambdós jugadors varen militar al primer equip sénior masculí del club que va fer possible la permanència.

Per la seva part, Pedro Palacios ha afirmat que “tenc ganes de poder aportar la meva visió i punt de vista des de l’experiència al món del volei.

Xesc Mesquida ha afirmat sentir-se orgullós de renovar un any més amb el ConectaBalear ja que “suposa un nou repte personal i per el club, tota vegada que hem consolidat la categoria”. El receptor ha afegit que en lo personal “intentaré aportar el màxim i seguir creixent com a jugador, alhora que m’agradaria poder fer gaudiar a la gent de Manacor d’una bona temporada de volei”. Per la seva part, Pedro Palacios ha afirmat que “tenc ganes de poder aportar la meva visió i punt de vista des de l’experiència al món del volei.

Però sobretot m’agradaria poder gaudir d’aquest esport i del bon ambient amb els companys d’equip ja que a això, és a lo que venim”. El ConectaBalear inicia amb aquestes renovacions la primera passa per formar l’equip, tota vegada que ja ha anunciat la renovació del patrocini oficial amb ConectaBalear i la fitxa dels entrenadors principal i segon, Jaume Febrer i Lluís Enric respectivament.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado