Rostoll Cremat, una al·legoria de l’ambició i la cobdícia humana de la Mallorca
Sa Màniga de Cala Millor: Divendres, 5 de juliol, a les 21.30 h. ROSTOLL CREMAT. Amb Toni Gomila, Caterina Alorda, Catalina Florit, Joan Toni Sunyer i Xesca Vadell. Entrada: 15 €.
Director i dramaturg presenten una proposta de reflexió sobre la nostra societat actual a partir del bagatge adquirit de la literatura popular i universal: en Joanet de sa gerra i George Sand com a fil conductor.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/06/2019 - 04:12:00
Gomila, amb la poètica posada en escena de Broggi. Una producció del Teatre Principal de Palma i Grec Festival de Barcelona, amb Produccions de Ferro i la col·laboració de La Perla 29.

Divendres, 5 de juliol, a les 21.30 h. ROSTOLL CREMAT. De Toni Gomila. Amb Toni Gomila, Caterina Alorda, Catalina Florit, Joan Toni Sunyer i Xesca Vadell. Entrada: 15 €. Toni Gomila i Oriol Broggi junten forces per donar vida a Rostoll Cremat, una al·legoria de l’ambició i la cobdícia humana de la Mallorca contemporània.

Director i dramaturg presenten una proposta de reflexió sobre la nostra societat actual a partir del bagatge adquirit de la literatura popular i universal: en Joanet de sa gerra i George Sand com a fil conductor de la narració, amb esquitxos de Shakespeare, Txèhkov, Ibsen i la veu pròpia de l’autor d’Acorar.

Un espectacle que projecta una nova mirada al nostre passat més recent, oferint un nou mirall on explorar les llums i ombres de la Mallorca turística amb la vista posada en el moment present i cap al futur. Denúncia, ironia, humor, veritat i dubte en un nou text original de Gomila, amb la poètica posada en escena de Broggi. Una producció del Teatre Principal de Palma i Grec Festival de Barcelona, amb Produccions de Ferro i la col·laboració de La Perla 29.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado